LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Popstjärnans drömlägenhet i Stockholm kan bli din

03 sep, 2017 
Hänt
Drömmer du om att bo på trendiga Södermalm? Nu har du chansen – dessutom i ingen mindre än artisten Lykke Lis lägenhet.
Annons

Svenska popstjärnan Lykke Li, 31, är sedan flera år tillbaka baserad i Los Angeles och nu säljer hon sin lägenhet belägen på Lundagatan, Södermalm i centrala Stockholm.

Lägenheten om två rum är belägen högst upp i det anrika huset från 1890-talet och har en stor kungsbalkong i söderläge med fri utsikt över hustaken. Tack vare de stora fönstren, takhöjden och de djupa fönsternischerna har lägenheten ett stort ljusinsläpp. Fönstren samt balkongen vetter alla mot fastighetens privata grönskande innergård.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I lägenheten kombineras det moderna med genuina äldre inslag i form av kakelugn, takrosetter, originalgolv i trä och spegeldörrar. Köket är renoverat 2015 och har en öppen planlösning mot vardagsrummet.

Intresset för Lykke Lis unika lägenhet har varit stort, berättar mäklaren Niklas BerntzonEklund Stockholm New York:

– Som vanligt när vi säljer bostäder på Södermalm så får vi lite extra nyfikna spekulanter som vill se vad det är för spännande vi säljer just i deras drömkvarter. Här fick vi snabbt bud och spekulanterna är både singlar och par. Alla unga, hippa och med krav på att bo lite coolare än genomsnittet.

Utgångspriset på den lilla pärlan om 40 kvadratmeter ligger på 3,99 miljoner kronor.

Kika in i Lykke Lis lägenhet nedan!

Artikeln publicerades först på ELLE.

Text: Nanna Von Knorring

 

Annons