TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Pontus berättar sanningen om hans och Saras kärlekstatueringar

18 apr, 2019 
AvElin Möllervärn
Pontus brodin och sara gustafsson om kärlekstatueringarna efter ex on the beach
Sedan den nya säsongen av Ex on the Beach började sändas på Dplay har det pågått flera spekulationer kring att Pontus och Sara är ett par idag. Efter den nya kärlekstatueringen som de båda gjort, ger Pontus nu svar på vad tatueringarna egentligen betyder.
Annons

Pontus Brodins svar om hans och Saras kärlekstatueringarBrand logo
Pontus Brodins svar om hans och Saras kärlekstatueringar

Vårens säsong av realityserien Ex on the beach är tillbaka på Dplay och efter bara några avsnitt är dramatiken redan i full gång.

Pontus Brodin, 23, och Sara Gustafsson, 26, fann varandra redan första kvällen. Men efter att både en ny tjej och två killar anslöt sig till gruppen har Sara och Pontus redan haft flera konflikter. Hur relationen är mellan dem nu är fortfarande okänt.

När Hänt träffade Pontus på pressträffen för Ex on the beach innan programmet började sändas, berättade han om sina förväntningar på inspelningarna innan han kom dit.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag kom med förväntningarna om att jag skulle träffa ett gäng dårar, bara typ hata på folk och du vet så här. Men jag kom ju inte dit med förväntningarna om att jag skulle bli kär och att festa nästan varje kväll, det hade jag inte heller tänkt mig, sa Pontus utan att avslöja vem den nya kärleken är.

Betydelsen av kärlekstatueringen

Nu är följarna nyfikna på om Pontus och Sara är ett par, och det har pågått flera spekulationer kring vad deras nya tatueringar egentligen betyder. Pontus har tatuerat in bokstaven “S” och Sara har tatuerat in bokstaven “P”. Under en frågestund på Pontus Instagram story får han frågan vem hans drömtjej är, när han då svarar med en bild på hans tatuering.

Annons

Pontus får även frågor kring betydelsen av deras nya tatueringar, och svaret gör följarna förvirrade.

“Hon tatuerade ett P, står inte det för Pontus? Snälla svara ärligt”, skriver följaren.

Pontus svarar då att Saras tatuering står för vännen Amanda Pixmas efternamn, och Pontus tatuering står Robert Svedins efternamn.

Ex on the beach sänds torsdagar och söndagar på Dplay.

FOTO: Dplay

Annons