Pontus Brodin bekräftar uppbrottet från Sara Gustafsson

Ex on the beach Pontus och Sara

Pontus Brodin och Sara Gustafsson fick upp ögonen för varandra i Ex on the beach 2019.
Nu bekräftar dokusåpaprofilen att de har gjort slut.
– Det hela var mitt val då saker inte känts rätt en längre tid, skriver Pontus i ett meddelande till Hänt.
Slå på ljud

Det var i TV3:s realityserie Are you the one som tittarna för första gången fick lära känna Pontus Brodin. Strax därefter dök han återigen upp i rutan när han gjorde entré i Ex on the beach, som visades på Dplay förra våren. På pressträffen inför premiären avslöjade Pontus att han hittat kärleken under inspelningen av dokusåpan, något han inte alls hade räknat med.

– Jag kom ju inte dit med förväntningarna om att jag skulle bli kär och festa nästan varje kväll, det hade jag inte tänkt mig. Det har varit långt över förväntan, det har varit så mycket bättre än vad jag trodde, sa han till Hänt då.

Pontus och Saras kärlekssaga

Det visade sig snart vara deltagaren Sara Gustafsson som fångat Pontus Brodins hjärta. Redan första kvällen sa det klick mellan dem och efter att kamerorna slocknat fortsatte Pontus och Sara att umgås flitigt. Till en början var de väldigt hemlighetsfulla med sin relation men efter ett par månader ihop dök allt fler bilder på paret upp på Instagram.

I somras la de upp varsina inlägg där de berättade om sina känslor för varandra.

”Behöver nog inte skriva så mycket”, skrev Pontus intill en bild på dem två när de kysser varandra.

”Trodde inte såhär bra & omtänksamma killar fanns”, skrev Sara Gustafsson i sitt inlägg.

Därför tog förhållandet slut

Nu har både Pontus och Sara tagit bort de kärleksfulla inläggen på Instagram. De har även avföljt varandra och i ett meddelande till Hänt bekräftar Ex on the beach-profilen att de har gjort slut. Anledningen till uppbrottet är att Pontus upplevde att de helt enkelt inte var menade att vara ett par.

”För mig känns det bra. Det hela var mitt val då saker inte känns rätt en längre tid. Kände att vi inte var ”meant to be”. Det som sticker i hjärtat är att behöva såra en bra tjej som betytt mycket”, skriver Pontus Brodin till Hänt och fortsätter:

”Beslutet kändes okej för Sara då hon sett att jag förändrats”.

Enligt Sara var hon och Pontus överens om att gå skilda vägar.

”Vi är inte tillsammans och det är ett extremt gemensamt beslut”, skriver Sara Gustafsson till Hänt.

FOTO: Dplay

SENASTE NYTT!