Pojkvännen Sonny Gustafssons ord om Miss Li

Miss Lis pojkvän Sonny Gustafsson i Så mycket bättre 2019

Under inspelningen av Så mycket bättre lyckades TV4 överraska artisten Miss Li totalt med en kärleksfull hälsning från hennes sambo och kollega Sonny Gustafsson.
I kvällens program får tittarna se hur hon tappar hakan när Sonny plötsligt dyker upp på tv:n.
– Linda visste inte om att Sonny hade spelat in ett klipp, säger Martin Nygren, exekutiv producent.
Allt du vill veta om Miss Li – kärlek, karriär och sjukdom
Slå på ljud

Linda ”Miss Li” Carlsson, 36, slog igenom med dunder och brak 2006 då hon började släppa egen musik på MySpace. Sedan dess har hon blivit en folkkär och etablerad artist som hyllats för sin musik och framträdanden.

Nu är hon dessutom aktuell som en av tre artister som är med under hela inspelningen av TV4:s Så mycket bättre. Tillsammans med Magnus Uggla och Petter Alexis Askergren är Miss Li med i alla program.

Under sommarens inspelning på Gotland lyckades TV4 att överraska Linda ordentligt – genom att i hemlighet involvera hennes kollega Sonny ”Sonny Boy” Gustafsson, 40, som även är hennes stora kärlek och sambo.

De två har jobbat tillsammans i över tio år och skrivit flera hits tillsammans, men om kärleksrelationen har de varit fåordiga.

Sonny har en historia som en av Sveriges första dokusåpakändisar då han varit med i Baren.

Makens fina ord om Miss Li

I kvällens program spelas plötsligt ett klipp upp under en av middagarna där Sonny pratar om Miss Li. Något som får henne att tappa hakan och le stort.

– Jag heter Sonny och jag har skrivit låtar med Linda i 12-13 år, säger han i början av klippet.

Sonny Gustafsson avslöjar att ingen dag är den andra lik när Linda är i studion för att spela in Miss Li-musik. Något som avspeglar sig i låtarna.

– Linda är ganska mycket av en humörsmänniska i studion och precis som hon sjunger kan hon vara väldigt sårbar och ömtålig. Sen kan hon vara det här superkraftpaketet som bara vrålar sönder högtalarna, säger Sonny.

Efter så många år tillsammans, både som kollegor och även par, vet han vad som förväntas och komma skall när han är med henne. Vilket också är en av egenskaperna Sonny hyllar henne för.

– Man går på den känslan när man skriver låtar, ”idag blir det en sån låt, Linda är på det här humöret”. Och det är väldigt härligt att ha det, säger Sonny.

TV4:s kupp mot Miss Li: ”Kul att få överraska henne”

Så mycket bättres exekutiva producent Martin Nygren avslöjar för Hänt att Miss Li inte hade en aning om att Sonny spelat in klippet eller att det skulle visas under middagen.

– Linda visste inte om att Sonny hade spelat in ett klipp som vi fick visa i programmet och det var kul att få överraska henne, säger Martin Nygren.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN