TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Plura ska träna bort ölmagen: "Jag tror aldrig jag har varit så trött"

02 feb, 2015 
AvCharles Thulin
Plura har bestämt sig. Ölmagen ska bort. "Jag har redan gått ner tio kilo."
Annons

Plura Jonsson, 63, är tillbaka i Pluras kök igen, lika tjock och glad i hatten. Den halvnakna kocken, med Sveriges i särklass mest populära ölmage, tänker visserligen fortsätta njuta av mat i vänners sällskap. Men nu ska kaggen bort. Plura har nämligen skaffat personlig tränare.

– Jag har börjat träna, så jag har just kört ett stenhårt pass. Jag tror aldrig jag varit så trött. Jag tränar lite allt möjligt. Jag har en PT och försöker träna ett par gånger i veckan, säger Plura.

När han var på läkarbesök fick han höra att han inte alls borde banta ner kistan.

– Jag frågade en läkare en gång “finns det några snabba sätt att gå ner i vikt?”. Han sa “Men då blir du ju av med din image, det ska du inte göra”.

Foto: TV3
Foto: TV3

Plura ser dock fram emot att “kunna köpa kläder lite var som helst”.

Den kände livsnjutaren har inte dragit ner på Rioja-vinet, men slitet i gymmet börjar ändå ge resultat.

Annons

– Jag har tappat 10 kilo sedan jag började träna. Man kan gå ner mer men då måste man vara skitnoga med mat och dryck. Jag ska väl gå in i den fasen också har jag tänkt, säger Plura och fortsätter:

– Jag har kommit upp i den åldern då jag börjar känna att jag inte orkar. Det är otroligt mycket lättare att stå på scen när man har någon sorts kondition och lite muskler så att jag orkar stå upp, säger Plura.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons