Plura om tv-snoppen: "Ska träffa honom på lunchen"

Tittarna chockades när en penis dök upp i "Pluras kök" 2011. Nu berättar Plura att han känner penisinnehavaren.

I det sista avsnittet av säsong två av “Pluras kök” dök plötsligt en penis upp i rutan. Visserligen i bara en 24-dels sekund, men det var tillräckligt länge för att en stor del av tittarna skulle reagera. Och trots att det var nästan sex år sedan spekuleras det fortfarande om vems det numera famösa organet är. Kanske kan detaljerna nu kring mysteriet klarna – i alla fall litegrann.

I podden Värvet berättar nämligen Plura Johansson, 65, att han mycket väl vet vems penis det var som syntes i tv när han själv stod och lagade svampsås.

Plura kastar ljus över penismysteriet.

Plura kastar ljus över penismysteriet.

Kristoffer Triumfs, 42, fråga om det fortfarande är hemligstämplat vems snopp det var som syntes i tv svarar Plura att han tror det.

Jag ska träffa honom nu på lunchen. Men jag tror att jag inte får säga det för honom“, säger Plura Johansson till Kristoffer Triumf.

Spännande“, säger Kristoffer Triumf.

Jag får inte säga det för honom. Jag vet inte om det har några grejer med hans jobb att göra”, säger Plura Johnsson.

Vem som låg bakom inklippet är också fortfarande okänt. Men MTG:s dåvarande presschef Max Lagerbäck sa efter att programmet sänts att den ansvarige inte var ett dugg ångerfull.

Jag har tvingat honom att skriva “jag ska inte klippa in penisar i Pluras kök” 100 gånger på en whiteboard-tavla“, sa Max Lagerbäck då till Expressen.

LÄS OCKSÅ: Plura: ”Jag gömde knark överallt hemma”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!