LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Plura avslöjar: "Det är det värsta jag gjort på fyllan"

08 okt, 2017 
Lina Arvidsson
Per "Plura" Jonsson har haft sin beskärda del rock'n'roll lifestyle. Nu berättar han vad som är det värsta han någonsin gjort på fyllan.
Annons

Eldkvarn-musikern och kock-med-bar-överkropp-mannen, Per “Plura” Jonsson, 66, har många strängar på sin lyra. Han kan inte anklagas för att ha gjort en hemlighet av att han har levt ett skapligt hårt liv. Under delar av 1990-talet var livet fyllt med sprit och droger.

Nu avslöjar Plura det värsta han någonsin gjort på fyllan.

– Snott ett par badbyxor i en monter på Ströget i Köpenhamn, säger Plura med ett skratt i podcasten “Fyllepodden“och fortsätter:

– Det var inte jag som slog sönder montern, det var någon annan. Jag var bara tråkig och gick förbi och tog några badbyxor.

Men Plura byter ton och funderar vidare på om han gjort något värre.

– Jag har väl gjort en jävla massa värsta grejer förmodligen. säger han och berättar att han, tillsammans med Fjodor från Ebba Grön, försökt slänga ut en tv genom ett hotellfönster – men misslyckades.

– Nej, men man kanske hamnade i säng med någon som man inte borde hamna i säng med. Det är väl kanske det värsta, fortsätter Plura.

Idag är Plura gift med kärleken Maria Sjöstedt. De har varit ett par sedan de träffades i New York för 17 år sedan.

FOTO: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons