TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Playboymodellen påstås vara Justin Biebers nya flickvän

27 aug, 2015 
AvJoakim Holfve
Sorry tjejer, Justin Bieber är paxad. Playboymodellen Xenia Dali ska vara superstjärnans nya kärleksintresse.
Annons

Dags att gråta krokodiltårar – för Justin Bieber, 21, är inte singel längre och därmed är våra drömmar krossade om en romans med världsstjärnan, i alla fall för stunden.

Det är Playboymodellen Xenia Dali, 25, som verkar vara Biebers nya flickvän. De båda sågs tillsammans på en bar i Los Angeles där världsstjärnan spelade piano – en gäst filmade händelsen (se film lite längre ner) och det ser ut som att paret håller varandras händer.

Xenia Dali och Justin Bieber. Foto: Stella Pictures
Xenia Dali och Justin Bieber. Foto: Stella Pictures

Justin Bieber och Xenia Dali har känt varandra sedan tidigare och Playboymodellen har bland annat medverkat i Biebers musikvideo till “What do you mean?”. De har enligt uppgift umgåtts flitigt den senaste tiden och vänskap verkar ha utbytts till kärlek.

Xenia Dali har gjort flera kampanjer för bland annat Sports Illustrated och Victoria’s Secret – men är kanske mest känd för att ha medverkat i Playboy.

https://www.youtube.com/watch?v=M8irmzwC-Y4

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons