Artikeln innehåller reklamlänkar

Pixee Fox berättar om ingreppet som gick fel: ”Jag dog”

Pixee Fox om skönhetsingreppet som fick fel

Svenska stjärnan Pixee Fox gjorde ett skönhetsingrepp i Istanbul som gick snett. Nu berättar hon för första gången vad som hände. ”Jag dog i alla fall under senaste operationen så de fick väcka liv i mig igen”, säger hon.

Hon kallas för den mänskliga seriefiguren. Pixee Fox, eller Martina Bartholf som hon egentligen heter, är 28-åringen från Gävle som gjort sig känd genom att operera sig otaliga gånger. Bland annat var hon först i världen med att ta bort sex revben, ett mycket riskabelt ingrepp.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Hon har den senaste tiden varit med i både svenska och utländska tv-program, bland annat den amerikanska serien Botched där plastikkirurger rättar till skönhetsingrepp som har gått fel.

I maj tidigare i år meddelade hon på sin Instagram att hon skulle till Istanbul för ett nytt komplicerat ingrepp. Hon avslöjade aldrig exakt vad hon skulle göra, men strax därefter tystnade det från stjärnan på hennes sociala medier. Hennes 500 000 följare blev genast oroliga och började spekulera i om operationen hade misslyckats. Efter fler månader kom det första livstecknet från Pixee.

”Hej Instagram. Tack för att ni är tålmodiga. Jag är nära slutet av en återhämtning efter en komplikation av en operation. Jag har tillbringat tid med min familj och några vänner som har varit väldigt hjälpsamma under denna tid.” skrev hon på sin Instagram.

Dog under operationen

Nu har hon för första gången valt att avslöja detaljer om operationen. I en livesändning på Instagram berättar hon att hon mår bra just nu, men att hon inte får resa.

– Jag har varit på sjukhus men jag lever och allt är väl bra. 

Hon säger att hon har svårt att läsa de kommentarer som följarna skickar in men berättar att hon inte planerar att byta karriär efter händelsen. 

– Jag dog i alla fall under senaste operationen så de fick väcka liv i mig igen. Sen har det tagit lite tid att komma tillbaka i huvudet, säger hon.

Vad för typ av ingrepp hon gjorde har hon fortfarande inte berättat, men hon lovar att snart börja uppdatera sina sociala medier igen.

– Ja jag kommer tillbaka snart, säger Pixee Fox.

Se fler bilder på Pixee Fox här:

Gävletjejen Pixee Fox blev ett tv-fenomen 2016 efter att ha opererat bort sex revben.

Målet är att se ut som en seriefigur.

Pixee Fox heter egentligen Martina Bartholf.

Pixee Fox har berättat om sina operationer i Malou efter tio.

Våren 2018 drabbades hon av komplikationer efter en operation i Istanbul. Hon återhämtar sig fortfarande efter ingreppet.

LÄS MER: Fansens oro för svenska Pixee Fox efter senaste ingreppet: ”Är hon okej?”

LÄS MER: Efter ingreppet som gick fel – Pixee Fox första ord

FOTO: IBL/Steve Meddle/KAT

SENASTE NYTT!