TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pixee Fox berättar om ingreppet som gick fel: ”Jag dog”

28 nov, 2018 
AvStina Dahlgren
Pixee Fox om skönhetsingreppet som fick fel
Svenska stjärnan Pixee Fox gjorde ett skönhetsingrepp i Istanbul som gick snett. Nu berättar hon för första gången vad som hände. ”Jag dog i alla fall under senaste operationen så de fick väcka liv i mig igen”, säger hon.
Annons

Hon kallas för den mänskliga seriefiguren. Pixee Fox, eller Martina Bartholf som hon egentligen heter, är 28-åringen från Gävle som gjort sig känd genom att operera sig otaliga gånger. Bland annat var hon först i världen med att ta bort sex revben, ett mycket riskabelt ingrepp.

Hon har den senaste tiden varit med i både svenska och utländska tv-program, bland annat den amerikanska serien Botched där plastikkirurger rättar till skönhetsingrepp som har gått fel.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I maj tidigare i år meddelade hon på sin Instagram att hon skulle till Istanbul för ett nytt komplicerat ingrepp. Hon avslöjade aldrig exakt vad hon skulle göra, men strax därefter tystnade det från stjärnan på hennes sociala medier. Hennes 500 000 följare blev genast oroliga och började spekulera i om operationen hade misslyckats. Efter fler månader kom det första livstecknet från Pixee.

”Hej Instagram. Tack för att ni är tålmodiga. Jag är nära slutet av en återhämtning efter en komplikation av en operation. Jag har tillbringat tid med min familj och några vänner som har varit väldigt hjälpsamma under denna tid.” skrev hon på sin Instagram.

Annons

Dog under operationen

Nu har hon för första gången valt att avslöja detaljer om operationen. I en livesändning på Instagram berättar hon att hon mår bra just nu, men att hon inte får resa.

– Jag har varit på sjukhus men jag lever och allt är väl bra.

Hon säger att hon har svårt att läsa de kommentarer som följarna skickar in men berättar att hon inte planerar att byta karriär efter händelsen.

– Jag dog i alla fall under senaste operationen så de fick väcka liv i mig igen. Sen har det tagit lite tid att komma tillbaka i huvudet, säger hon.

Vad för typ av ingrepp hon gjorde har hon fortfarande inte berättat, men hon lovar att snart börja uppdatera sina sociala medier igen.

– Ja jag kommer tillbaka snart, säger Pixee Fox.

Se fler bilder på Pixee Fox här:

FOTO: IBL/Steve Meddle/KAT

Annons