Artikeln innehåller reklamlänkar

Pinsamma tystnaden under bonde-Leonoras dejt efter händelsen

När Maria går på dejt med Leonora Vilhelmsson i Bonde söker fru – kärlek åt alla så låser det sig.

Under lång tid har Maria från Gotland trånat efter en dejt med Leonora Vilhelmsson i Bonde söker fru – kärlek åt alla. Men när väl tillfälle ges, går det inte som hon hade tänkt sig...

Kärlekssommaren börjar lida mot sitt slut i det webbsända programmet Bonde söker fru – kärlek åt alla, som går på TV4 Play. Det är snart dags för det slutgiltiga valet, men än har alla bönder, som är kvar, två brevskrivare var kvar på Siggesta gård. Bonden Marie Johnsson valde dock att lämna programmet redan förra veckan, då hon inte hade någon attraktion för sina dejter Tore, 56, och Alireza, 52.

– De blir inte mer än goda vänner för mig, sa Marie då innan hon åkte hem till Kristianstad.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Skogsbonden Leonora Vilhelmsson, 41, söker kärleken för andra gången i Bonde söker fru. Förra året hittade hon den i brevskrivaren Louise Eriksson, 28, redan innan inspelningarna började och valde sedan att hoppa av programmet. Paret förlovade sig, men kärleken tog slut.

Denna gång är hon mer försiktig och har gått långsamt fram med sina brevskrivare som hon har kvar – Maria, 28, från Gotland och Sofia, 26, från Göteborg. Än så länge har det inte blivit någon kyss mellan Leonora och hennes dejter, men klart är att Maria hela tiden trånat efter mer tid med sin bonde, något som Sofia tagit mer initiativ till. När nu tillfälle ges i veckans program låser det sig för Maria!

– I början av middagen tyckte jag att det var jättetrevligt, det var jättebra. Sen vet jag inte varför det låste sig, säger Maria inför kamerorna.

Går inte som Maria tänkt sig

Maria, Sofia och Leonora har avnjutit en middag alla tre, men när Sofia går iväg för att hämta mer glass får Maria äntligen egentid med Leonora, något hon inte förvaltar.

– Jag kände mig inte riktigt bekväm bara, det är en känsla man får om man känner sig bekväm och det bara flyter på och känns kul allting. Men det gjorde inte det för mig. Det gick inte bara, det låste sig, förklarar Maria efteråt.

Leonora försöker kallprata med Maria om hennes sommarplaner, men samtalet flyter inte riktigt.

– Det blir inte så lättsamt när hon och jag är tillsammans, säger Leonora sen och lämnar Maria besviken på sig själv.

– Jag tycker ju om Leonora, jag är nyfiken på henne. Jag önskar att jag kunde visa det mer ikväll, men det gick ju inte, suckar hon.

Istället tar Sofia ett nytt initiativ till ensamtid med Leonora och de går iväg för att prata med varandra.

LÄS MER: Leonora Vilhelmsson avslöjar sanningen om ringen i Bonde söker fru

LÄS MER: Bonde-Leonoras rädsla på BB: ”Mitt barn inte mådde bra”

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN