Piken i Lotta på Liseberg efter Lotta Engbergs romans med doktor Mikael

Doktor Mikael och Lotta Engberg

Doktor Mikael Sandström har avslöjat att ha kollar på Lotta på Liseberg efter dejten med Lotta Engberg.
Under måndagskvällen kom plötsligt en pik om romansen – mitt under direktsändningen.
Slå på ljud

Under måndagskvällen var det dags för ännu ett program av Lotta på Liseberg. År efter år har Lotta Engberg, 57, bjudit på allsång med svenska artister på Stora scenen på Liseberg och i år är inget undantag. Tidigare under våren stod det dock oklart om programmet skulle kunna genomföras på grund av pandemin men Lotta och produktionen löste det galant genom att köra på – utan publik.

Denna vecka gästades Lotta av Robin BengtssonKatrin SundbergIsaac And The Soul CompanySmith & Thell och Linnea Henriksson. Precis som vanligt bjöds det på glädje och sång.

Doktor Mikaels relation med Lotta Engberg

Under den senaste tiden har Lottas kärleksliv varit ett hett ämne. Hon har nämligen varit på dejt med TV4-profilen doktor Mikael Sandström, 62. Duon gav sig tidigare under sommaren ut på en middag tillsammans som visade sig gå strålande.

Mikael har tidigare berättat för Hänt om glädjen över dejten med artisten och programledaren. Han förklarade då att han hoppades att duon skulle kunna ses igen men att Lottas arbete med tv-programmet Lotta på Liseberg, för tillfället tog upp mycket av hennes tid. Detta stoppade dock inte doktor Mikael ifrån att lägga sitt fulla fokus på Lotta.

– Ja jag dejtar ju ingen annan, om jag uttrycker mig så. Det tänker jag nog inte heller börja med de närmsta veckorna. Vi får se, sa Mikael då till Hänt och förklarade att han hade ett stort intresse för Lotta.

Överläkaren avslöjade dessutom att han hade gjort en förändring gällande sina måndagskvällar. Efter dejten med Lotta och den nyfunna relation har han nämligen börjat titta på Lotta på Liseberg, något som han tidigare inte gjort.

Oväntade piken i direktsändningen

I måndagens program av Lotta på Liseberg fick Mikael höra sitt namn mitt i direktsändningen. Det var när artisten Katrin Sundberg skulle framför sitt val av allsång som programledarens relation med överläkaren plötsligt nämndes.

– Den vi ska sjunga nu har jag bett om att få sjung, säger Lotta i programmet och syftar på Katrins val av låten Doktorn.

När låten väl kommer igång sker plötsligt det oväntade. Texten är nämligen ändrad.

– Snälla doktor Mikael, hjälp mig, sjunger Katrin Sundberg i direktsändningen.

En glad men generad Lotta tittar in i kameran och skrattar efter draget.

Lotta på Liseberg sänds 20:00 på TV4 och TV4 play.

FOTO: Tommy Holl/TT/Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!