LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Phoenix Parnevik ryter ifrån efter orden om Jesper Parnevik: ”Hur fan?”

29 okt, 2023 
Phoenix Parnevik är aktuell i nya filmen om Gyllene tider.
I en intervju med Aftonbladet sätter han ner foten efter orden om pappa Jesper Parnevik.
– Hur fan skulle en före detta golfare fixa filmroller till sin son?, säger han till tidningen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till SverigeBrand logo
Mia och Jesper Parneviks barnbarnslycka – tankarna om en flytt till Sverige

Phoenix Parnevik har tagit ett stort kliv in i skådespelarbranschen. Idag är Phoenix bosatt i Los Angeles för att satsa på skådespelandet och visst går det bra.

Just nu är han aktuell i nya filmen om Gyllene Tider. I filmen spelar han rollen som trummisen Micke Syd och beskriver det hela som en dröm.

– Det känns kul att äntligen få visa svenska folket vad jag älskar och har hållit på med så länge i USA. Att min första roll är en riktig människa är verkligen en dröm, säger Phoenix Parnevik till Nöjesguiden.

Phoenix Parnevik om nya rollen i filmen Gyllene tider

Phoenix kunde inte spela trummor innan, något som går att fuska med under en filminspelning. Men Micke har lärt Phoenix hur man spelar.

– Du kommer aldrig att kunna spela trummor som jag, sa han, men han har lärt mig, hemma hos honom, han har alltid varit väldigt lätt att få tag på när jag velat ha råd och tips, säger Phoenix till Aftonbladet.

Annons

Phoenix Parnevik känner många igen från serien Parneviks. Där hans mamma Mia Parnevik och golfproffset pappa Jesper Parnevik bjöd hem olika kändisar till deras gigantiska hus i Jupiter, Florida.

Phoenix Parnevik ryter ifrån efter orden om pappa Jesper: ”Hur fan?”

Under intervjun med tidningen kommer nepo babies på tal, som innebär barn till kändisar som kan ha lyckats med sina karriärer eftersom deras föräldrar är kända. Detta begrepp är inget som Phoenix tycker vidare om och sätter ner foten.

– Hur fan skulle en före detta golfare fixa filmroller till sin son? Folk har ingen koll, fattar inte att det finns auditions, säger Phoenix till tidningen.

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Amy Lemus/NurPhoto/Shutterstock

Annons