TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Phillipe Cohens kärlekskupp mot Bianca Ingrosso

05 jan, 2020 
AvIda Gustafsson
Phillipe Cohens kärlekskupp mot Bianca Ingrosso
Mitt under Bianca Ingrossos 25-årsfest gjorde pojkvännen Phillipe Cohen en kärlekskupp mot Bianca.
– Han gick ner på knä, berättar Pernilla Wahlgren i podcasten Wahlgren & Wistam.
Annons
Bianca Ingrosso berättar sanningen om relationen med PhillipeBrand logo
Bianca Ingrosso berättar sanningen om relationen med Phillipe

Den 30 december fyllde tv-personligheten och influencern Bianca Ingrosso 25 år. Födelsedagen firades på stort dagen efter med en nyårsfest fylld med Biancas nära och kära. I det senaste avsnittet av mamma Pernilla Wahlgrens podcast Wahlgren & Wistam berättar Pernilla om den lyckade kvällen för vännen och podd-kollegan Sofia Wistam.

I podden berättar Pernilla att under hennes egna 25-årsfest blev friad till av Emilio Ingrosso, något som fick Sofia Wistam att inför Biancas fest undra om Biancas pojkvän Phillipe Cohen kanske skulle ta steget och fria till henne. Sofias undran får Pernilla att berätta att Phillipe blev väl medveten om Emilios frieri till Pernilla – inför alla på festen.

– Det roliga var att Emilio var där och höll tal till Bianca och då sa han faktiskt ”ja Phillipe, bara så du vet att, jag friade ju faktiskt till…”, berättar Pernilla men blir plötsligt osäker på om det faktiskt var Emilio som sa det:

Annons

– Jag tror att det var han som sa det – det togs i alla fall upp att Emilio friade till mig på min 25-årsdag. Jag tror att det var han själv som sa det.

Phillipe Cohen gick ner på knä

Piken från Bianca Ingrossos pappa Emilio fick Philippe att agera – och i podden berättar Pernilla att Phillipe faktiskt gick ner på knä, om än på skoj.

– Då gjorde Phillipe en liten sån där rolig… han gick ner på knä.

Pernilla Wahlgren berättar vidare att Phillipes oväntade kupp fick flera att tro att ett frieri var på gång, vilket inte var fallet.

– Det var några som trodde ”nu händer det, nu händer det”, men det visste jag att det inte skulle hända.

Pernilla Wahlgrens pik till Phillipe

– Om du sjunger en jättejätterolig text som ingen hör – då blir det inte jättekul, säger Pernilla i podden.

I podcasten bjuder Pernilla däremot på ett smakprov av den egenskrivna låttexten – där hon pikar Bianca och pojkvännen Phillipe och deras omtalade av-och-på-förhållande.

– Min lilla Bianca, du fyller tjugofem. Phillipe är bjuden – är ni ihop igen?, sjunger Pernilla Wahlgren följt av Sofia Wistams skratt.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons