Phillipe Cohen konfronterar Benjamin Ingrosso

12 aug, 2020 
Philippe Cohen har varit en del av familjen Wahlgren i många år och har dessutom kommit nära Benjamin Ingrosso.
Men i det nya avsnittet av Wahlgrens värld konfronterar han Benjamin för något han fått höra från flickvännen.
– Jag har ju hört av Bianca, säger han.
Annons
Phillipes ilska mot Benjamin
Phillipes ilska mot Benjamin

Umgås man mycket med någon i familjen Wahlgren vet alla att resten kommer på köpet, och under förhållandet med Bianca Ingrosso, 25, har Philippe Cohen, 26, därför spenderat en hel del tid med lillebrorsan Benjamin Ingrosso, 22. Duon har haft mycket kul tillsammans då de bland annat delar det starka matlagningsintresset, men i den nya säsongen av Wahlgrens värld blir stämningen en aning spänd när Philippe konfronterar Benjamin för ett beteende han märkt av på sista tiden.

Philippes nya YouTube-succé

Trots en offentlig flickvän har Philippe tidigare valt att ligga lite lågt och därmed tagit ett steg bort från offentligheten. Men nu är den tiden förbi och sen tre månader tillbaka har han en YouTube-kanal där han lägger upp matlagningsvideos med recept och tips. Hans nystartade kanal blev snabbt en stor succé och hans antal följare växte fort, både på YouTube och på Instagram där han också lägger upp en hel del matrelaterade inlägg. Någon som har delat hans videos och peppat honom under hela den här resan är bland annat flickvännen Bianca, men trots de stora framgångarna har det inte varit lika självklart för alla i hans närhet att unna honom det.

Annons

Philippe konfronterar Benjamin

Det är i Wahlgrens värld som Philippe berättar om hur alla i familjen Wahlgren har ställt sig till hans nya satsning. Han berättar att alla har stöttat och hjälpt honom på vägen, men att Benjamins reaktion däremot har varit annorlunda.

– Precis när jag hade släppt mitt första youtube-avsnitt så delade Oliver mitt klipp på Instagram och Bianca höll på att puscha, men Benjamin var ju radio silence i två tre veckor, säger han innan han fortsätter:

– Är det för att han tycker att han borde göra det här och inte jag eller?

När de sen står och ska laga mat tillsammans väljer Benjamin att utbringa en skål för Philippes framgångar.

– Vi ska skåla idag för din YouTube-framgång. Som din mentor, chef, kreatör och hjärnan bakom Philippe Cohens youtubekanal, säger Benjamin innan han lyfter sitt glas och syftar på att det är han som har lärt honom mycket av det han kan.

Och det är då Philippe väljer att konfrontera honom för det tidigare beteendet.

Annons

– Jag har ju dock hört av Bianca att du inte unnar mig det, säger han.

Benjamin blir först ställd men svarar sen ärligt:

– Jag tycker du förtjänar all din jävla credd för din YouTubekanal, men sen vill man ju kanske få lite credd för att man kanske har påverkat din passion för matlagning.

I synken säger han sen:

– Philippe har ju snott lite utav min idé.

Annons