TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

PH-profilens babylycka – för andra gången

20 sep, 2017 
Ännu en liten Paradise Hotel-bebis har kommit till världen. Den här gången är det Alexander Wigren som blivit pappa till en son – för andra gången.
Annons

Alexander Wigren, som medverkade i ”Paradise Hotel” 2014, har blivit pappa för andra gången. I natt fick han och flickvännen Pernilla Sjödin en liten son. Paret har sedan tidigare sonen Milian som kom till världen i april 2015.

– Det känns jättebra! jag är så tacksam över mina två söner, berättar Alexander för Hänt.

Och den här gången gick förlossningen bra, till skillnad från när Pernilla och Alexanders första barn kom till världen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Förlossningen gick bra. Pernilla mår super jämfört med vad hon gjorde förra gången, då det blev ett akut kejsarsnitt. Hon säger att hon redan är redo för en löprunda, berättar Alexander, och fortsätter:

– Storebror Milian är stolt, men egentligen är han mer mallig över sin snöskoter som han fått av sin mormor och morfar, haha! Nu ska vi hem till honom och njuta.

https://www.instagram.com/p/BZQiZjKFpxH/?taken-by=alexanderwigren

Vi önskar Alexander och Pernilla all lycka! Men det finns fler PH-profiler som hoppat på föräldraskapet efter sin medverkan i dokusåpan.

Ta er en titt på den stolta föräldraskaran här:

Foto: IBL

Annons