LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

PH-profilen Eric Hagberg sextrakasserade tjej på nattklubb: "Jag skäms"

31 okt, 2017 
Jonatan Berggren
Paradise Hotel-profilen Eric Hagberg smällde till Zoe Brown på rumpan medan hans kompis filmade. Nu sprider Zoe filmen och sin berättelse via sociala medier.
Annons

Lördagen 28 oktober var Eric Hagberg, 23, känd från “Paradise Hotel” på nattklubben Berns i Stockholm, som anordnade Halloween-fest, med vänner. Där var även sociala medier-profilen Zoe Brown, 23, som festade med sina kompisar.

Zoe skulle ta en bild med sin vän i en soffa, men utan att hon märker går Eric, som hon aldrig träffat, fram bakom och slår henne på rumpan. Zoe blir rasande och konfronterar Eric, som där och då nekar. Det hela slutar med att Eric får en örfil och blir utslängd från nattklubben.

Efteråt visar det sig att Erics vän filmat händelsen och lägger ut på internet. Zoe får tag i filmen och lägger i sin tur ut den på sin Facebook, tillsammans med sin version av händelsen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag är ju inte en så stor tjej, vi är på en klubb, vad kan hända? Det är ju inte så jävla farligt, det är inte en så stor grej. Men vet du Eric Jävla Hagberg. Det är en stor grej. Ungefär lika stor som den smällen du gav mig på röven. En brud du inte känner.”, skriver Zoe bland annat i inlägget som i skrivande stund delats över 140 gånger och filmen har över 10 000 visningar.

I en kommentar till Nyheter 24 berättar Zoe att en av hennes följare anmält händelsen.

– Jag ska följa upp det, säger hon till sajten.

Annons

Eric Hagberg själv är ångerfull.

– Först och främst vill jag be den här tjejen om ursäkt. Jag skäms över mitt beteende och reagerade så klart starkt på filmen som lagts ut, för att jag bevisligen behandlar en annan person illa, och på ett sätt som på inget sätt är okej, säger han till Hänt.

Paradise Hotel-profilen har även kommenterat Zoes inlägg:

– Jag förstår att jag är en förebild för många unga personer, och jag är ledsen för att jag också gör dem besvikna. Jag anser däremot att jag har en bra kvinnosyn, även om mina handlingar kanske pekar på annat.

Om det blir en anmälan vet Eric vad han ska göra:

– Jag står verkligen för det jag gjort. Jag kan bara be om ursäkt och jobba på att bli en bättre person i framtiden, säger han till Hänt.

Foto: IBL, Facebook, Privat

Annons