LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

PH-profilen bryter tystnaden efter triangeldramat: ”Värsta kvällen i mitt liv”

26 sep, 2017 
Efter förra veckans triangeldrama i Paradise Hotel bryter nu Kristian Täljeblad tystnaden. – Det var kanske den värsta kvällen i mitt liv, säger han i kvällens avsnitt.
Annons

I förra veckans avsnitt av ”Paradise Hotel” kunde vi se hur Anna Pankova, 20, som idag är Kristian Täljeblads, 26, flickvän, kröp ner i sängen med Robin ”Mos” Andersson, 25. Kristian själv har i avsnitten innan försökt att få Anna i säng utan vidare framgång – men inte bara det. Han har även börjat fatta ett djupare intresse för henne.

– Jag älskar fan Anna. Ibland kan hon bara titta på mig och jag blir varm. Jag känner att jag och Anna faktiskt kan ha något bra ihop, säger Kristian om sina känslor till Anna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Så att Anna delade säng med Mos uppskattades inte alls av Kristian. Tvärt om – han visar i programmet att han känner sig sårad.

– Det var kanske den värsta kvällen i mitt liv alltså. Jag upplever att Anna försöker göra mig svartsjuk, säger han och fortsätter:

– Det var länge sedan som jag var så arg som jag var igår. Men Anna springer ju omkring och försöker göra mig konstant svartsjuk, och det är ju lite jobbigt. Är inte det supertöntigt?

Annons

Till en början blir Kristian ledsen över att Anna inte pratat om honom när hon legat inne i sängen med Mos. Men vad han inte vet då är att Anna och Mos gjort annat än att bara prata.

– Hon har legat inne hos Mos och inte ens nämnt mig. Jag vill bara sjunka genom backen och försvinna, säger han och fortsätter:

– Om jag redan är den som har visat mer känslor för henne – varför ska jag då fortsätta att visa mer för henne?

När Kristian och Anna talar ut hävdar hon att hon inte har märkt att Kristian fattat tycke för henne.

– Jag visste inte att han kände så som han kände. Och då har jag sårat honom fast än jag inte visste, och det är aldrig min avsikt att såra Kristian, säger Anna.

Foto: IBL

Annons