LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ph-Nina och Mos avslöjar kärleksrelationen utanför hotellet: "Kan bli drama"

18 sep, 2018 
AvStina Dahlgren
Paradise hotel Robin Mos Andersson och Nina Glimsell
Nina Glimsell och Robin ”Mos” Andersson avslöjar i kvällens Paradise hotel att de två har haft en relation utanför hotellet. Att Nina nu har inlett en relation med Marcelo Peña är därför tufft för ”Mos”. ”Nu när hon är här så blir det lite jobbigt att se henne med en annan kille”, säger han.
Annons

Igår kom Robin ”Mos” Andersson in i Paradise hotel för tredje gången. Glädjen blev stor hos de andra deltagarna som mycket väl kände igen hotellets nya spelare, men glädjen blev extra stor hos en av de tävlande – Nina Glimsell. Hon och ph-veteranen känner nämligen varandra sedan tidigare, inte bara känner, de har haft en relation.

– Jag och Robin känner ju varandra bäst här inne egentligen det är inte många som vet om det. Men vi har dejtat och träffats innan, det har vi gjort, säger hon i kvällens program.

Och dejtandet verkar ha varit seriöst. Nina fick nämligen träffa Robins familj, något som hon säger sig ha uppskattat. Trots det blev det aldrig något mellan dem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det var nog bara jag som ville, säger Robin när de båda två får egentid med varandra på hotellet.

Men Nina var inte riktigt enig med honom där.

– Nej det var det inte, men grejen är att jag hade säkert velat om du hade betett dig bättre mot mig. Jag kan säga så här, jag hade velat för jag trodde du var en annan person, svarar Nina.

Annons

Robin erkänner att han betett sig dåligt men säger att han är en annan person idag än vad han var då. Paret avslutade sin relation efter ett gemensamt beslut berättar Nina.

– Det var skittungt för både två. Vi satt och grät tillsammans så det var jättetungt, förklarar hon.

Trots det är de idag goda vänner, och de kan både skoja och skratta med varandra. ”Mos” erkänner dock att det är tufft att se hennes romans med Marcelo Peña, en romans som tittarna har kunnat följa från dag ett.

– Nina för mig är en person som betyder mycket, nu som en vän. Vi har haft skitkul ihop och vi har haft blandade känslor och nu när hon är här så blir det lite jobbigt att se henne med en annan kille. Och förmodligen tycker hon det är lite jobbigt om jag är med någon annan. Vi får se, det kan bli drama, det kan bli kärlek, det kan bli huller om buller, säger Robin ”Mos” Andersson.

Se Nina och ”Mos” berätta om sin kärleksaffär här:

FOTO: TV3

Annons