TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ph-Jennifers egna ord – därför valde hon Mos trots sveket

06 nov, 2018 
AvStina Dahlgren
Jennifer Karlsson och Robin Mos Andersson i Paradise hotel 2018
Jennifer Karlsson har chans att skicka ut Robin Mos Andersson efter hans stora svek i Paradise hotel. Hon väljer istället att stå med honom i finalen. Nu förklarar hon sitt val.
Annons

Robin ”Mos” Andersson och Jennifer Karlsson har varit ett starkt par i årets säsong av Paradise hotel. I kvällens avsnitt ska de tre kvarvarande paren bli till de två som imorgon kommer att stå i finalen. De får då en sista chans att byta bort sin partner, en chans som Robin försöker ta men misslyckas med då Genri Teivald hinner före. När Jennifer upptäcker att hennes partner har försökt att byta bort henne brister hon ut i tårar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är jävligt besviken. Eller jag är mest ledsen. Jag kände att jag och Robin hade byggt upp någonting och att vi verkligen litade på varandra och nu blir det så att jag tvivlar på det han har sagt, säger hon.

När hon senare tvingas välja vem av Lukas Holm och Robin hon ska skicka hem och vem hon vill ha med sig in i en final väljer hon Robin, trots hans stora svek. För Hänt berättar hon nu hur hon resonerade.

– Det är Robin jag har velat spela med hela tiden och även om han gjorde som han gjorde så var det ändå honom jag litade på. Och jag ville inte stå i final med någon jag inte tycker om eller någon som inte velat spela med mig eller som inte tycker om mig som person, säger Jennifer.

Annons

Hon erkänner att hon tänkte på vem av dem som skulle få flest röster, men att det i slutändan inte påverkade hennes val.

– Folk kan ju tycka att jag är dum som väljer att lita på Robin igen och som inte väljer Lukas men samtidigt har jag kollat på hela säsongen och Lukas har ju velat köra ut mig och inte spela med mig.

Att hon och Robin har kommit varandra nära under säsongen har nog ingen tittare missat. Jennifer erkänner att henne känslor för honom spelade in när hon gjorde sitt val.

– Oavsett utgången har jag ändå valt den personen som jag vill stå med och jag känner att jag valde med hjärtat och jag har inte valt det baserat på vem som kommer få flest röster eller inte. Jag valde det mitt hjärta ville och då kan det inte bli fel oavsett vad som händer längre fram, säger Jennifer.

Finalen av Paradise hotel sänds onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay,

Missa inte de senaste snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: TV3

Annons