PH-deltagarna Anna Pankova och Kristian Täljeblad får egen tv-serie

Tittarfavoriterna Anna & Kristian får egen bröllopsserie

Anna Pankova och Kristian Täljeblad blev ett kärlekspar när de deltog i succéprogrammet Paradise hotel 2017.
Sedan dess har de stått starka och nu vankas det bröllop, som kommer att dokumenteras.
Paret har nämligen fått en egen serie – Anna & Kristian: Forever!

Något som verkligen står klart efter alla år i tv-rutan är att Viafrees program Paradise hotel är en riktig vattendelare. Vissa älskar och andra tycker mindre om programmet. Men en sak som är säker är att det kan leda till riktig kärlek.

Träffades i Paradise hotel

Två deltagare som medverkat i programmet och är levande bevis för det är Anna Pankova och Kristian Täljeblad. De har varit ett kärlekspar i flera år efter att de hittade varandra inne på Paradise hotel.

Kärleken spirar på för paret och det ha blivit dags för dem att ta nästa steg – att gifta sig!

Anna Pankova och Kristian Täljeblad ska gifta sig

FOTO: Karin Törnblom/TT

Bröllopet är något som kommer att dokumenteras i form av en ny programsatsning Anna & Kristian: Forever.

När kommer Anna & Kristian: Forever att visas?

Tittarna kommer att få möjlighet att följa med redan från start när förlovningen ägde rum i Mexiko, sedan ända till bröllopet som sker i ett förtrollande slott.

Men där slutar inte det roliga för tittarna, de får nämligen även hänga med på bröllopsresan!

Programmet kommer att kunna streamas på Nordic Entertainment Groups streamingtjänster Viaplay och Viafree redan hösten 2020.

Tittarna kommer få ta del av jakten på den perfekta bröllopsklänningen, som aldrig verkar ta slut. Och hur rolig blir möhippan och svensexan?

Resan dit visar sig bli en känslomässig bergochdalbana, och det är faktiskt inte det enda som inte är en dans på rosor. Nej, vägen till det perfekt bröllopet visar sig vara allt annat än enkel och spikrak.

Anna Pankova och Kristian Täljeblad på röda mattan

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annas och Kristians ord om serien

– Det känns fortfarande helt surrealistiskt att vi ska få en alldeles egen serie. Jag tror inte att jag kommer fatta det förrän jag ser det första avsnittet. Detta är ju lite av en dröm som går i uppfyllelse, säger Anna Pankova i ett pressmeddelande.

Kristian menar att kärleksparet kommer att visa en rå och härlig bild av deras liv.

– Jag tror att vi kommer visa en väldigt rå och ärlig bild av våra liv och hur det kan gå till när man planerar ett bröllop, säger Kristian i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag visste inte ett smack innan vi började planera och just resan från start till slut kanske både kan inspirera och även underhålla folk där hemma.

Serien Anna & Kristian: Forever har premiär i höst och sänds i sex delar exklusivt på Nordic Entertainments Groups streamingtjänster Viaplay och Viafree.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT