TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Petter Stordalens ord om framtiden – efter uppbrottet

29 jan, 2019 
Petter och Gunhild Stordalen
Petter Stordalen hade ett tufft år 2019 då han skilde sig från sin ex-fru Gunhild.
Nu berättar han om hur han ser på framtiden.
–Här är möjligheten till förbättring stor, säger han i podcasten Stormkast.
Annons

Gunhild Stordalen i Stockholm – trots sjukskrivningBrand logo
Gunhild Stordalen i Stockholm – trots sjukskrivning

Petter Stordalen, 56, och Gunhild Stordalen, 40, gick skilda vägar tidigare i höstas. Paret gifte sig 2010 och höll ihop i 14 år.

Både Gunhild och Petter har varit tydliga med att de skiljs åt som vänner och i ett gemensamt uttalande förklarade de mer om deras situation för att undvika onödiga rykten:

”Vi har haft 14 fantastiska år tillsammans. Vi har stått sida vid sida i extrema upp- och nedgångar, vilket innebär att vi alltid kommer att ha en unik relation. Men vi har båda jobbprojekt som har gjort att vi tittar mindre på varandra. Tillsammans har vi kommit fram till att vi vill ha tid att göra det vi brinner för, var för sig. Vi är fortfarande varandras bästa vänner och supportrar.”

Nu har Petter uttalat sig om vad han tror om framtiden på det privata planet. Det är i hans egna podcast Stormkast som han driver tillsammans med journalisten Per Valebrokk och som vanligtvis kretsar kring ekonomiska samtalsämnen, som Petter blir lite mer personlig än vanligt när han får frågan om han har några nyårslöften för 2020.

Annons

– Jag hoppas att på ett rent personligt plan ska ha ett bra år. Jag har en del personliga målsättningar. Här är möjligheten till förbättring stor, som mina barn säger.

Petter Stordalens hopp om framtiden

Hans poddkollegan säger att han verkligen håller med om att Petter har haft det tufft och att han hoppas på mer lycka för honom.

– 2019 var ett krävande år för dig på det personliga planet, säger Per Valebrokk i podcasten.

Petter Stordalen verkar se ljust på framtiden trots den tuffa tiden.

– Ja, det var krävande. Och i varje kris och utmaning finns också en möjlighet. Jag tror att de kommande tio åren blir mina bästa tio år någonsin.

FOTO: Maja Suslin/TT

Annons