Petter Stordalens avslöjande om sönerna Jakob och Henrik

Henrik och Jakob Stordalen

Petter Stordalen har barnen Emilie, Henrik och Jakob tillsammans med sin ex-hustru Ingrid.
Nyligen skrev han ett kärleksfullt inlägg om dottern och nu väljer Petter att tillägna sina söner en text.

Hotellmagnaten Petter Stordalen, 57, och Gunhild Stordalen, 41, gifte sig 2010. För fem år sedan tog deras liv en drastisk vändning när Gunhild diagnosticerades med den allvarliga och sällsynta sjukdomen systemisk skleros. Hennes hälsa har sedan dess gått upp och ner men något som har varit konstant är att Petter har funnits vid hennes sida genom allt.

I november kom beskedet att Petter och Gunhild har bestämt sig för att gå skilda vägar efter nio år som äkta makar. I en intervju med Femina berättade Gunhild om beslutet.

– Jag vet att det är många som har svårt att begripa hur vi som var så bra tillsammans inte klarade det. Men samtidigt måste man förstå att en tillvaro där en är sjuk hela tiden innebär extremt stora påfrestningar, sa hon till tidningen i april.

Petter Stordalens barns miljardsuccé

Innan Petter blev tillsammans med Gunhild var han gift med Ingrid Stordalen i hela 17 år. De forna makarna har dottern Emilie Stordalen, 28, och sönerna Henrik Stordalen, 26 och Jakob Stordalen, 23, ihop.

För ett par år sedan skrev Petter över sitt företag samt större delen av sin förmögenhet på barnen.

– Jag känner mig väldigt ödmjuk och överväldigad på samma gång. Det är så stora värden att jag knappt kan ta det till mig, sa dottern Emelie då.

Emilie Stordalen har förlovat sig

I ett inlägg på Instagram avslöjade Petter Stordalen nyligen att dottern har förlovat sig med kärleken Jens Bredberg, 36. Jens är uppvuxen i Alingsås men bor i Norge sedan 15 år tillbaka. Att han och Emelie är ett par avslöjades förra året och det råder ingen tvekan om att pappa Petter är glad över att Jens har anslutit sig till familjen.

”Jag har kallat dig min svärson länge. Äntligen har du också friat. Emilie hade inte kunnat hitta en bättre man än du, Jens. Grattis till er båda!”, skrev Petter på Instagram i samband med förlovningen.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Orden om sönerna Henrik och Jakob

Nu väljer Petter återigen att skriva om barnen på Instagram, men den här gången är det sönerna Henrik och Jakob som står i fokus. De tog nämligen examen i sommar. Även denna gång går det inte att ta miste på den stolthet Petter känner för sina barn.

”Jag fick hedersuppgiften att hålla tal och kort sagt, detta var budskapet i mitt tal: Grattis till att ha slutfört er utbildning, jag är så stolt över er båda!”, skriver han intill ett bildspel på sönerna.

FOTO: Fredrik Hagen, Instagram

SENASTE NYTT!