TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Petter Stordalen avslöjar hemliga löftet med Gunhild

12 dec, 2019 
Petter Stordalen avslöjar nu framtidslöftet.
När Gunhild och Petter Stordalen separerade gav de varandra ett löfte.
– Det få vet om är att när vi hade våra sista samtal var det en sak vi var enade om, säger Petter Stordalen i en video på Instagram.
Annons
Petter Stordalen gästar SkavlanBrand logo
Petter Stordalen gästar Skavlan

Petter Stordalen, 56, och Gunhild Stordalen, 40, gick skilda vägar tidigare i höstas. Paret gifte sig 2010 och höll ihop i 14 år.

Både Gunhild och Petter har varit tydliga med att de skiljs åt som vänner och i ett gemensamt uttalande förklarade de mer om deras situation för att undvika onödiga rykten:

”Vi har haft 14 fantastiska år tillsammans. Vi har stått sida vid sida i extrema upp- och nedgångar, vilket innebär att vi alltid kommer att ha en unik relation. Men vi har båda jobbprojekt som har gjort att vi tittar mindre på varandra. Tillsammans har vi kommit fram till att vi vill ha tid att göra det vi brinner för, var för sig. Vi är fortfarande varandras bästa vänner och supportrar.”

I november, när Petter Stordalen var med i Efter fem på TV4, fick han frågor från programledaren Tilde de Paula Eby, 47, om sin relation med Gunhild. 

– Jag skulle gjort allt i världen för att Gunhild inte skulle bli sjuk, men nu skulle jag inte vilja vara utan våra nästan fem år på sjukhus. För det var det finaste vi hade, sa Petter i Efter fem och fortsatte:

Annons

– Vi hade båda våra egna karriärer. Plötsligt fick vi massor av tid. Efter att Gunhild nu blev frisk höll vi på att förlora den där tiden som vi hade.

Petter Stordalens ord om framtiden

Nu har Petter Stordalen publicerat ett klipp på sin Instagram där han och Gunhild Stordalen pratar om deras gemensamma projekt, deras tidigare förhållande och framtiden. Bland annat berättar de i videon om ett löfte de gav varandra när de bestämde sig för att separera.

– Det få vet om är att när vi hade våra sista samtal var det en sak vi var enade om; att jag ska fortsätta få vara din rådgivare, arbetskollega och en mycket stolt sponsor. Det som är ändrat är att jag inte bär din handväska längre, säger han i videon varpå Gunhild svarar:

– Ja, fantastiskt, säger hon.

Gunhild Stordalen fortsätter sedan med att summera de år som hon och Petter hade tillsammans – och ger hoppfulla ord om deras framtid tillsammans.

– De fjorton år vi har bakom oss har varit de bästa, men vi vet även att de tio åren framöver kommer bli minst lika bra.

FOTO: TT/Malin Hoelstad, TT/Pontus Höök

Annons