LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Petter Stordalen och Märtas vilda fest – släppte loss under lyxsemestern

27 maj, 2024 
Loke Westberg
Hotellmagnaten Petter Stordalen och flickvännen Märta Elander Wistén är iväg på semester.
Den galna resan innefattar bland annat ögonbindlar och en show på det lite oväntade stället...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Petter Stordalen talar ut – efter grälet i Benjamin'sBrand logo
Petter Stordalen talar ut – efter grälet i Benjamin's

Hotellmagnaten Petter Stordalen, 61, var gift med Ingrid Fuglehaug Stordalen, 60, i 17 år och har därefter även varit gift med Gunhild Stordalen, 45.

Men våren 2020, mitt under pandemin, träffade han den nya flickvännen Märta Elander Wistén, 32. Och det verkar inte gå någon nöd på de två turturduvorna som lever ett liv i lyx och flärd.

Stordalen som sommarplanerna: ”Blir inte bättre”

Nyligen närvarade de vid Polarprisets gala på Grand Hotel i Stockholm, där Nile Rodgers, 71, och Esa-Pekka Salonen, 65, prisades för sin musik.

På röda mattan utanför det flådiga hotellet berättade Märta Elander Wistén för Expressen att hon och Petter kommer spendera stora delar av sommaren i grannen i väst.

– Vara mycket på ditt lantställe i Norge, är planen just nu, säger Märta Elander Wistén framför Expressen om parets sommarplaner.

Trots att sommaren tillbringas i Norge har Petter Stordalen och flickvännen sin bas på svensk mark, och de verkar stortrivas.

Annons

– Det finns inget bättre än Stockholm och Sverige just nu. Kom igen! Det blir inte bättre än det, säger Petter till tidningen.

Bilderna från Petter Stordalens lyxiga semester

Innan semesterbilen rullar till grannlandet har paret också hunnit med en lyxig semester i den italienska huvudstaden Rom.

Nu delar flickvännen Märta en massa bilder från den lyckliga resan.

”En liten bit av Rom med massor av pizza, vin, vänner, några hästar, lite dans på Spanska trappan och en vinprovning med ögonbindel”, skriver hon i ett Instagraminlägg.

Bland bilder på mat, solnedgångar och arkitektur dyker även en video upp. I videon syns Petter Stordalen dansa till en gatumusikants musik – mitt på det världskända monumentet Spanska trappan!

Låten han dansar till är Sarà perché ti amo, som även gjorts i en svensk tappning som Var ska vi sova inatt av Perikles.

Dessutom innehåller kollaget en video från när Petter och Märta dricker vin med ögonbindlar på sig, på vad som ser ut att vara en lyxkrog i Rom.

FOTO: TT / CHARLOTTE BRUNZELL / INSTAGRAM

Annons