LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Petter Stordalens beslut med flickvännen Märta – därför skaffar de inte barn

06 okt, 2023 
Sommaren 2020 kunde Petter Stordalen bekräfta att han funnit kärleken på nytt i den svenska före detta elitryttaren Märta Elander Wistén.
Nu kan paret komma med ett nytt barnbesked.
Annons
Petter Stordalen talar ut – efter grälet i Benjamin'sBrand logo
Petter Stordalen talar ut – efter grälet i Benjamin's

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Petter Stordalen, 60, är hotellmagnaten och investeraren som har byggt ett imperium och som ständigt har flera bollar i luften. När det kommer till privatlivet så levde Petter länge med Gunhild Stordalen. Men hösten 2019 efter 14 år tillsammans beslutade de sig för att separera.

Några år senare, närmare bestämt 2020 hade Petter hittat kärleken på nytt. I den svenska före detta elitryttaren Märta Elander Wistén, 32.

Petter Stordalens sommar med flickvännen Märta

Paret träffades i Almedalen första gången och kärleken växte sig sedan snabbt fram under coronapandemin och sedan dess har relationen gått som på räls, trots den lockdown som drabbade Oslo. Något som tvingade det nya paret att bo ihop i ett tidigt skedde i förhållandet.

– Vi ska på semester tillsammans, först ska vi till Almedalen, även om det inte är så mycket semester, så är det startskottet. Och så ska vi till sommarstugan och sen ska vi på en semester bara Märta och jag, sa Petter då om sommarplanerna.

Petter Stordalens nya barnbesked med flickvännen Märta

Hänt träffade paret nyligen på invigningsfesten av Stordalens Hotell Draken på Järntorget. Under intervjun kunde paret komma med ett nytt barnbesked.

Är ni sugna på lite barn?

– Nej vi tar en sak i taget, nu ska vi öppna hotell, säger Petter och Märta instämmer.

– Nu är det det först.

Förlovning då?

– Det kan jag inte avslöja här men jag är väldigt kär i Märta och vakna varje dag med Märta det är en dröm.

FOTO: HÄNT

Annons