LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Petra Marklunds glädjebesked – efter Så mycket bättre

05 nov, 2019 
AvIda Gustafsson
Petra Marklunds glädjebesked efter Så mycket bättre
Artisten Petra Marklund är aktuell som en av årets artister i jubileumssäsongen av Så mycket bättre.
Nu ger hon ett glädjande besked som får fansen att jubla.
”Ruvat på detta länge”, skriver Petra på Instagram.
Annons
Allt om Petra MarklundBrand logo
Allt om Petra Marklund

Årets säsong av det populära programmet Så mycket bättre är i full gång på TV4. Säsongen skiljer sig från tidigare år då det nu är artister som redan medverkat i programmet som gör comeback i huset på Gotland. En av dem som är tillbaka är Petra Marklund, 35, som 2003 slog igenom under artistnamnet September.

Petra Marklund var en av artisterna som 2010 medverkade i Så mycket bättres allra första säsong. Där tolkade hon bland annat Petters låt Mikrofonkåt som gjorde succé. Efter sin medverkan fick Petras karriär en rejäl skjuts uppåt. 2013 tog hon över den ärofyllda programledarrollen för SVT:s Allsång på Skansen och ledde programmet i två år innan hon lämnade över till Sanna Nielsen.

Fann kärleken under Så mycket bättre

I säsongens första avsnitt av Så mycket bättre berättade Petra Marklund att framgångarna i karriären inte var de största hon fick med sig från programmet 2010. Hennes medverkan ledde nämligen till att hon träffade sin fästman, Niklas Bergwall, som hon idag har två barn tillsammans med.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– För mig påverkade Så mycket bättre mig väldigt, väldigt, väldigt mycket för jag träffade ju min fästman. Jag hade träffat honom innan, men jag ringde ju honom och frågade om han ville göra de här versionerna med mig, vi satt och proddade och fixade de här tolkningarna under en längre tid, berättade Petra med ett leende och fortsatte:

– Jag brukar alltid säga när jag skrivit en låt, nu var det ju tolkningar, men att det är mina barn. Låtar får egna ben, de vandrar var som helst. Men vi lyckades ju göra riktiga bebisar, så att man skulle kunna säga att hela sliding doors grejen… att vem vet, jag hade kanske inte haft min familj om inte, sa Petra Marklund med tårar i ögonen.

Petras glädjebesked

Efter Petra Marklunds medverkan i årets säsong av Så mycket bättre delar artisten nu med sig av ett glädjande besked som får hennes fans att jubla.

”Tillbaka i studion. NU ska jag fokusera på kommande ny musik”, skriver Petra på Instagram och erkänner att hon funderat på det här länge:

”Ruvat på detta länge nu, och ska ruva lite till. Men SEN så! Längtar.”

Och fansen är inte sena med att berätta hur mycket även dem längtar.

”Vilken otroligt fantastisk nyhet! Längtar”, skriver en.

”Bäst bäst bäst. Längtar tills nya musiken kommer!”, skriver en annan.

”Åh, LÄNGTAR är bara förnamnet!”, skriver en tredje.

Så mycket bättre sänds på lördagar kl. 20.00 på TV4.

FOTO: TT/Peter Wixtröm, Instagram

Annons