LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peter Stormare om relationen till dottern: ”Pappa på avstånd”

02 dec, 2023 
Peter Stormare har två döttrar, dottern Kaiya tillsammans med hustrun Toshimi och dottern Kelly från en tidigare relation.
Nu berättar Stormare om relationen till äldsta dottern som bor i Sverige och hur de får allt att fungera.
– Utan på något sätt har det känts som en naturlig väg i mitt liv att bli pappa på avstånd, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Röda mattan med Edward BlomBrand logo
Röda mattan med Edward Blom

Den världskända skådespelaren Peter Stormare är idag gift sedan år 2008 med sin fru Toshimi Stormare och tillsammans har de dottern Kayia Stormare. Stormare har även en dotter sedan en tidigare relation, Kelly Stormare som idag är 33 år gammal.

Peter Stormare blev pappa första gången år 1989 med sin dåvarande flickvän. Det var strax innan han gifte sig med sin ex-fru Karen Sila, som han sedan skilde sig från år 2006.

Peter Stormare om relationen till äldsta dottern Kelly

I en ny intervju med Expressen berättar Stormare om relationen till dottern som bor i Sverige och att det har känts som en naturlig väg för honom att bli pappa på avstånd.

– Jag träffade en kvinna en kort tid och hon blev gravid. Vi visste att vi aldrig skulle bli ett par, men valde gemensamt att behålla barnet, och försöka få det att fungera, även om jag hade flyttat till USA då, säger han till tidningen.

Peter berättar att han och Kelly idag har en bra relation.

Annons

– Även om det inte är det ultimata sättet att ha barn, så har det varit en del av mitt liv, och jag kan ju inte förneka det. Inte säga att Gud har lurat mig eller saboterat mitt liv. Utan på något sätt har det känts som en naturlig väg i mitt liv att bli pappa på avstånd.

Peter Stormares dotter Kayia träder fram i rampljuset

Stormare kommer in på att det var svårt i början, särskilt för Kellys mamma. Men han skickade pengar, brev, och presenter, han ringde även ofta och pratade.

– Men man kunde ju skicka pengar, brev, fax och presenter. Ringa och prata. De senaste åren, när jag har varit mer i Sverige, har det fungerat bättre.

Äldsta dottern har tillskillnad från sin pappa hållit sig borta från rampljuset och vill leva så privat som möjligt. Men Peters yngsta dotter Kayia har däremot följt med sin pappa på premiärer och även dykt upp i tv-reklamer.

Peter Stormare har under en längre tid varit ansiktet utåt för byggvaruhandeln Bauhaus, och medverkat i mängder av deras reklamer. Och vem dyker upp vid Peters sida i flera reklamfilmer om inte dottern Kaiya?

FOTO: TV4

Annons