TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Peter Siepen har blivit pappa: "Välkommen till vår familj lilla tjej"

17 nov, 2015 
AvLina Tidén Sundin
Bebisglädjen kom en vecka tidigare än väntat. Peter Siepen och Anna Svensson har blivit föräldrar.
Annons

Peter Siepen, 52, har inte kunnat dölja glädjen över sambon Anna Svenssons, 37, växande mage sedan de avslöjade graviditeten i augusti. Paret har shoppat bebissaker och räknat ner. Nu har barnet kommit.

Under måndagskvällen den 16 november blev två tre, en vecka tidigare än beräknat.

Välkommen till vår familj lilla tjej, du överraskade lite tidigt.“, skriver tv-profilen till en näpen bild av dottern på Instagram.

Både Peter och Anna är kända för sina iögonfallande klädstilar och har redan köpt massor av kläder som kommer att göra dottern minst lika stilig som dem. Vad hon ska heta har de dock inte berättat ännu. Enligt en tidigare intervju med Svensk Damtidning skulle det kunna bli Rio.

– Innan vi fick reda på könet talade vi om att barnet skulle få heta Rio. Det är ju ett ganska könsneutralt namn, så det funderar vi fortfarande på, har Peter sagt.

Foto: Stella
Peter Siepen och Anna Svensson har blivit föräldrar. Foto: Stella

Paret, som träffades via en dejtingsajt och hade sin första dejt på Urban Deli på Södermalm i Stockholm, flyttade ihop kort därpå i Annas lägenhet i närheten av Nytorget. De har båda berättat hur rätt det kändes och kärleken håller i sig.

Tack för att du varit del av de två och ett halvt bästa åren av mitt liv”, skrev Peter till en Instagrambild på sig och Anna bara timmar innan deras barn kom till världen.

Andra läser också: 

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons