Artikeln innehåller reklamlänkar

Peter Settman om stora kärlekslyckan med Carmen Navis

Peter Settman om kärlekslyckan med Carmen Davies: ”Ännu mer spännande”

Peter Settman är upp över öronen förälskad i sin Carmen Navis.
För Hänt berättar han nu om relationen.
”Det är roligt när man träffar någon från ett annat land”, säger han.
Peter Settman om nya kärleken: ”Spännande”
Slå på ljud

Skådespelaren och producenten Peter Settman, 50, är ett känt ansikte för stora delar av svenska folket genom bland annat sin medverkan i Ronny och Ragge och Swedish dicks.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

2018 gick hans äktenskap med Anna Settman, 48, i kras efter elva år som gifta. Under hösten bekräftade Peter Settman att paret i samförstånd ansökt om skilsmässa, och i maj i år gick den officiellt igenom. I mitten av maj kom Peter Settman även med nyheten om att han hittat kärleken på nytt i amerikanskan Carmen Navis. Paret träffades under produktionen av Peters Settmans serie Swedish Dick i Los Angeles och nu berättar skådespelaren om deras relation.

– Privat är det jättebra tack. Hyfsat nykär, ja. Det får man ändå säga. Det är nästan ett år nu, säger han till Hänt.

Vad kan du berätta om Carmen?

– Vi delar väldigt mycket intressen, hon jobbar själv inom denna bransch, hon är scenograf. Hon är en härlig, liksom jättebra människa. Det är spännande att träffa någon, jag gillar att träffa nya människor, kan man dessutom bli kär är det ännu mer spännande. Men det är roligt att när man träffar någon från ett annat land har de ju helt andra referenspunkter än vad man själv har, säger Peter Settman.

Inga problem med kommunikationen

Peter Settman förklarar att det inte är något problem att flickvännen inte pratar svenska då han inte har några problem med engelskan.

– Vi pratar ju engelska, annars händer det ingenting. Om jag ska va ärlig, så går det bra. Skolengelskan har jag liksom lämnat men helt ärligt så skiter jag i om de blir lite fel, huvudsaken är att folk förstår, säger han.

Yrkesmässigt har Peter Settman fullt upp. Hans humorserie Playa del Sol kommer återigen tillbaka till Kanal 5 i höst och han har även andra projekt på gång.

– Jag jobbar med massa olika projekt och har massa av premiärer som kommer. Jag har massa saker på gång, så jag är mitt i alltihopa, säger han.

Hur gick det under inspelningen till Playa del sol?

– Det flöt på väldigt bra. Alla var så otroligt professionella. Det var lite kul bara när jag märkte på mig själv att jag fick en spansk variant av mig själv. En del av vårt team var ett lokalt-team från Spanien. Det märktes, för i Sverige är vi lite mer ”detta kanske skulle kunna gå” men då märkte jag att de tyckte att jag stod och tjafsade så jag blev mer ”okej nu vill jag att kameran ska stå här”. Mycket tydligare och sen någon gång tror jag att jag sa ”claro”.

Kan du prata spanska?

– Nej, no senorita. Någon gång blandade jag. När jag säger blanda menar jag inte med spanska utan med min egna spanska. Som är något ihopkok, som skräpspanska. Men man gör sig förstådd, säger Peter Settman.

FOTO: TT, Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN