LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peter Norrströms ingrepp – efter 13 barn med Mirka: ”Lätt och rätt”

22 okt, 2023 
MIRKA NORRSTRÖM, PETER NORRSTRÖM
Peter Norrström fick tretton barn tillsammans med ex-maken Mirka Norrström.
Men kommer Peter vilja skaffa fler barn med sin nya hustru? Nu kan han avslöja ett beslut som i allra högsta grad påverkar...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Ex-makarna Peter Norrström och Mirka Norrström gjorde succé i TV4:s Familjen annorlunda. Tillsammans med de tretton barnen fick tittarna följa deras liv genom den hektiska vardagen med allt vad det innebär.

Idag är Peter och Mirka skilda och Peter har funnit kärleken på nytt i Nettan. Förra sommaren ringde bröllopsklockorna för paret och glädjen var total. Flera av de 13 barnen var nämligen på plats under ceremonin och Peter var toklycklig.

”Att få ha barnen med oss framme vid prästen. Det känns helt underbart att vara gift och känns tokbra. Är så toklycklig nu”, förklarade han då för Hänt.

Peter Norrströms sorg med barnen – ingen kontakt

Att barnen är en stor del av Peters liv är ingen hemlighet. Dock har han inte längre något umgänge med de äldsta barnen, eftersom de valt att enbart bo hos Mirka.

Annons

”Dom stora har valt att inte komma tyvärr. Men dörren är alltid öppen. För tillfället bor ingen hos oss längre”, skrev Peter på Instagram under en frågestund.

När Hänt når honom berättar han om sorgen över att de inte ses längre.

– Såklart känns det inge vidare att de bara bor med mamma men hellre att barnen får göra som de vill. De ska inte sitta i kläm. Självklart saknar jag ungarna massor och det vet de innerst inne. Ungarna vet att dörren alltid är öppen men de har med bestämdhet avböjt att ha kontakt, säger han och tillägger:

– De har ett flertal gånger bett mig att inte höra av mig eller ta kontakt.

Peters beslut – kan inte skaffa fler barn

Idag lever Peter tillsammans med Nettan och de är väldigt lyckliga och stöttar varandra i vått och torrt. Nettan har även fyra barn från en tidigare relation, där den yngsta är 12 år gammal. De barnen bor med Peter och Nettan och under en frågestund på Instagram fick Peter frågan om han prioriterar dem högre än sina egna barn.

Annons

”Nej det stämmer inte alls men jag lever med dom varje dag, det är ju med min familj. ALLA är alltid välkomna”, skrev Peter då.

Nu är Peter och Nettan gifta och har massa framtidsplaner när saker och ting ordnar upp sig. Men att skaffa fler barn är dock något som inte kommer bli av.

– Vi kommer inte skaffa gemensamma barn så jag har klippt och Nettan har bara lekstugan kvar. Skämt å sido så har vi barn och är nöjda med det båda två, säger Peter till Hänt.

Så du har steriliserat dig? Hur kändes det beslutet?

– Det var efter sista barnet, det var en snabb handling tjoff tjoff. Beslutet var lätt och rätt, förklarar Peter.

FOTO: Instagram

Annons