LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peter Karyds gest till Hannah Graaf – efter skilsmässan

29 nov, 2019 
Lina Arvidsson
Peter Karyds oväntade gest till Hannah Graaf – efter skilsmässan
Hannah Graaf och Peter Karyd gick skilda vägar förra året och sedan dess har Hannah pendlat till Spanien för att vara med sina döttrar.
Nu berättar hon om ex-makens fina gest till henne.
”Det gjorde mig väldans glad”, skriver Hannah Graaf.
Annons
Hannah Graaf om beslutet efter skilsmässan: ”Mycket som händer”Brand logo
Hannah Graaf om beslutet efter skilsmässan: ”Mycket som händer”

Det har gått ett år sedan Hannah Graaf, 41, och Peter Karyd, 44, gick skilda vägar. De hade då varit ett par i 14 år och har döttrarna Liv, 10, och Vida, 7, tillsammans. Sedan tidigare har Hannah även sönerna William, 18, och Mio, 15.

Innan skilsmässan flyttade Hannah och Peter till Spanien där de bodde hela familjen. Men när paret separerade bestämde sig Hannah för att flytta tillbaka till Sverige och bo där med sina söner.

Döttrarna Liv och Vida bor kvar i Spanien med sin pappa, men ska även de flytta tillbaka till Sverige nästa sommar.

För att kunna vara med döttrarna pendlar Hannah mellan Sverige och Spanien, något hon berättat om för Hänt tidigare.

– Det känns som att det är typ det enda som jag har gjort. Förra året åkte jag varannan vecka då mina stora killar inte ville vara kvar i Spanien, utan de ville flytta tillbaka till Sverige, sa hon till Hänt i oktober i år.

Hannah Graaf har hela tiden varit öppen med hur skilsmässan har påverkat henne. I egna realityserien Systrarna Graaf berättade hon om sorgen efter uppbrottet.

Annons

– Den här perioden i mitt liv har varit fruktansvärt jobbig. Allt från … såklart att det är skilsmässan, men att barnen separeras och att de äldre och yngre syskonen bor i olika länder. Att själv behöva pendla varannan vecka … Det är klart att jag vaknar på natten och inte kan somna om och kallsvettas och har hjärtklappning och tänker ”hur sjutton ska jag klara av det här?”, sa hon i programmet.

Fin överraskning på flygplatsen

Under den svåra tiden har ändå Hannah Graaf och Peter Karyd haft en bra relation. I ett inlägg på sin blogg berättar nu Hannah om en överraskning Peter ordnat till henne – något som får hennes följare att jubla.

Hannah hade precis anlänt till Spanien och planerat att ta en taxi. Men på flygplatsen väntade ex-maken med flickorna.

När jag landade i fredags hade jag bokat en taxi men blev istället överraskad av Peter och flickorna. Det gjorde mig väldans glad”, skriver hon.

Annons

Hannah Graaf har också lagt upp ett videoklipp på händelsen. I filmen syns hur Hannahs döttrar springer fram mot henne och kastar sig i sin mammas famn.

Kolla in glädjen”, skriver Hannah Graaf till filmen.

I kommentarsfältet på bloggen är det flera som reagerat över den fina gesten.

Underbar överraskning och bli hämtad av Peter o tjejerna. Förstår att flickorna har längtat massor önskar dig en fin vecka och hoppas solen lyser på dig”, skriver en person.

Blev tvungen att fälla en tår…så fint när flickorna kommer och kastar sig om halsen på dig. Kärlek!” skriver en annan.

FOTO: TT

Annons