LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peter Harbers sexavslöjande – efter Tilde De Paula Ebys privata fråga

21 jul, 2023 
Johanna Talamo
Peter i Tildes
I kvällens Tildes talkshow gästas värdinnan av ett flertal folkkära namn. Två av dessa är Peter Harber tillsammans med sambon Lena Hansson.
I direktsändning skämtar makarna med varandra – och Beck-stjärnan lägger en snuskig kommentar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här ledsnar världsartisten på Tilde i direktsändning – Se klippet!Brand logo
Här ledsnar världsartisten på Tilde i direktsändning – Se klippet!

Under fredagkvällen sändes det ytterligare ett avsnitt av Tilde de Paula Ebys, talkshow Tilde direkt ifrån Junibacken i Stockholm.

Den rosa soffan gästades ikväll av inga mindre än makarna Mia och Jesper Parnevik, Sveriges RnB-drottning Cherrie, fotbollsstjärnan Lotta Shelin, tv-profilen Keyyo samt skådespelaren Peter Haber och hans sambo, regissören Lotta Hansson.

Tilde de Paula om Peter och Lenas hemmaliv

Under kvällens sändning pratar värdinnan Tilde de Paula Eby om paret Peter Haber och Lena Hanssons hemmaliv kontra arbetet.

Eftersom Lena är regissör och maken skådespelare så undrar Tilde hur det står till på hemmafronten, om Peter Haber blir regisserad hemma på samma sätt som i arbetet.

– Jag följer regin och lyder order, säger Peter Haber och fortsätter:

Annons

– Men jag trivs med det, för jag har inga ambitioner att regissera. Jag är som skådespelare och människa van vid att man säger åt mig vad jag ska göra, och så gör jag det!

En märkbart road publik bestående av resterande gäster och Tilde fnissar åt Peters uttalanden. Tilde frågar sedan om framgångarna är lika stora hemma som i hans yrke som skådespelare.

– Om jag är framgångsrik hemma? Ja, det tycker jag nog, svarar Peter varpå Lena tillägger.

Tildes.
Tildes.

– Ja det tycker jag också. Du är händig och bra.

Peter Habers snuskiga kommentar – efter Tildes fråga

Tilde de Paula fortsätter med att fråga om det är svårt att leva som två skådespelare under samma tak, om det någonsin krockar mellan paret. Lena förklarar då att de är bra på att lämna arbetet när de kommer hem.

– Vi har inga diskussioner om scenerier, övergångar eller timing på hemmaplan, säger hon varpå Peter tillägger:

– Jag har blivit regisserad av på teatern av Lena ett flertal gånger men det är inte tal om någon ”bedroom directing”, hemma är hemma.

De redan fnissiga gästerna brister då ut i ytterligare skratt efter Peter Habers skämtsamma kommentar som kan uppfattas som snuskig.

Det verkar i vilket fall som att makarna har det roligt och bra tillsammans, både i arbetslivet och på hemmaplan!

Annons