AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Peter Forsberg och Nicole Nordin syns tillsammans – efter uppbrottet

23 sep, 2023 
peter och nicole
Nicole Nordin och Peter Forsberg gick skilda vägar tidigare i år – eller? Se detaljen som förvirrar folket!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Wiktoria Johansson om distansförhållandet med hockeyproffset Hugo AlnefeltBrand logo
Wiktoria Johansson om distansförhållandet med hockeyproffset Hugo Alnefelt

Det var i maj som den forna hockeyspelaren Peter Forsberg, 49, och entreprenören Nicole Nordin, 35, meddelade att de beslutat sig för att gå skilda vägar.

"Efter mycket tanke och noga övervägande har jag och Peter beslutat oss för att gå skilda vägar som par. Vår beslut att ge varandra utrymme är ömsesidigt och fattat med kärlek. Vi kommer att fortsätta jobba ihop som kollegor och kommer alltid att vara kärleksfulla och hängivna föräldrar för våra tre barn", på Instagram.

Driver företag tillsammans – detaljen förvirrar

Paret träffades 2009 och de förlovade sig kort därefter. Utöver att ha haft en kärleksrelation har paret även drivit företag ihop.

Annons

Om man klickar sig in på Alline Agencys hemsida, som är en handels- och PR-plattform med ett fokus på "livsstil och mode", vilket Svensk dam rapporterar om, kan användaren säkerligen bli förvirrade.

Ex-paret grundade företaget ihop och de verkar inte vilja ha någon förändring på sajten trots uppbrottet. För på hemsidan ser man en bild där Nicole och Peter poserar tillsammans.

Bildtexten gör det inte mindre oklart – för där står det att Peter och Nicole är "entreprenörer och livspartners".

Nicole och Foppa.
Nicole och Foppa.
Annons