LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peter Forsberg lämnar efter uppbrottet från Nicole – så ser ex-parets liv ut idag

07 nov, 2023 
Det var i maj som det stod klart att Peter Forsberg och Nicole Nordin valt att gå skilda vägar.
Ex-paret bor fortfarande kvar i staden Zug i Schweiz. Men nu sju månader efter uppbrottet lämnar Peter Forsberg landet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Henrik Lundqvist: ”Man har haft lite flyt kanske”Brand logo
Henrik Lundqvist: ”Man har haft lite flyt kanske”

Det var i våras som forna hockeyproffset Peter Forsberg, 50, och Nicole Nordin, 36, gick skilda vägar. I maj gick de ut med beskedet att beslutet är gemensamt och gjort av kärlek.

”Efter mycket funderande och noggrant övervägande har Peter och jag bestämt oss för att separera som ett par. Beslutet att ta respektfullt ta lite tid ifrån varandra är gemensamt och gjort av kärlek.”, skrev Nicole Nordin då i ett inlägg på Instagram.

Så lever Peter Forsberg och Nicole Nordin efter uppbrottet

I en intervju med Aftonbladet har Foppa talat ut om seperationen från Nicole och den nuvarande familjesituationen.

– När jag är här nere och har barnen då är det ju barnen som gäller. Nu har de ledigt nästa vecka så då åker vi till Marbella. Tänkte att de skulle avsluta med en liten fotbollsvecka. Typ lite träningsläger fast hemma.

– Ja annars vad gör man, lite affärer, kolla på hockey så klart. Det är otroligt blandat, har han tidigare berättat för tidningen.

Annons

Så hur är egentligen relationen mellan Nicole och Peter efter uppbrottet?

Hänt rapporterade i september tidigare i år om att ex-paret fortfarande syns tillsammans på gemensamma företaget Alline Agencys hemsida.

Även i skrivande stund möts man på startsidan av en bild på Nicole och Peter där de poserar tillsammans, med en bildtext där det står att de är ”entreprenörer och livspartners”.

Peter Forsberg lämnar efter uppbrottet från Nicole

Nicole uppdaterar sin Instagram flitigt och är ofta ute på äventyr. Vi får se flera lyxiga bilder från hennes olika resor och det ser verkligen ut som att hon trivs med livet just nu.

Peter Forsberg har även han tagit sig iväg på en lång resa. Nyligen publicerade han ett Instagram-inlägg som visade att han lämnat Schweiz för att bege sig till Denver, i Usa.

”Missade flyget till Denver idag, bra att vi kan ta ett tag här i München ikväll innan vi åker på en ny imorgon. Hoppas alla mår bra”, skriver han.

FOTO: INSTAGRAM, TT

Annons