LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Foppa bryter tystnaden efter separationen – nya familjesituationen

21 okt, 2023 
Linn Seipel
peter forsberg och nicole nordin livet efter skilsmässan
Hockeylegendaren Peter ”Foppa” Forsberg lever sedan ett drygt halvår som singel, efter separationen från ex-sambon Nicole Nordin.
I en intervju med Aftonbladet öppnar han nu upp om nya familjesituationen – och livet efter 50!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peter Forsberg om sorgen efter karriärenBrand logo
Peter Forsberg om sorgen efter karriären

Forna hockeyproffset Peter ”Foppa” Forsberg, 50, bor sedan fem år tillbaka i staden Zug i Schweiz. Flytten var ett beslut han tog med exfrun och tillika affärspartnern Nicole Nordin, 36, vem han också har de tre barnen Lennox, Lily och Diego med.

Det var i maj tidigare i år som det stod klart att paret skulle gå skilda vägar, efter 13 år tillsammans.

”Efter mycket funderande och noggrant övervägande har Peter och jag bestämt oss för att separera som ett par. Beslutet att ta respektfullt ta lite tid ifrån varandra är gemensamt och gjort av kärlek.”, skrev Nicole Nordin då i ett inlägg på Instagram.

Affärsman och familjeman – så är ”Foppa” som singel

För första gången efter separationen med sambon, öppnar nu ”Foppa” upp om livet och den nuvarande familjesituationen i en intervju med Aftonbladet.

Annons

– När jag är här nere och har barnen då är det ju barnen som gäller. Nu har de ledigt nästa vecka så då åker vi till Marbella. Tänkte att de skulle avsluta med en liten fotbollsvecka. Typ lite träningsläger fast hemma, säger Peter Forsberg i intervjun med Aftonbladet. Han fortsätter:

– Ja annars vad gör man, lite affärer, kolla på hockey så klart. Det är otroligt blandat.

Peter Forsberg om livet efter 50: ”För mycket att göra”

För de som tolkar det som att ”Foppa” lever ett väldigt avslappnat liv som pensionerad idrottslegend tillägger han:

– Det är nästan för mycket att göra. Skulle nog säga att man borde packa bort lite grejer så att man får mindre att göra. Man har ju fyllt 50, man ska väl inte bara pyssla med saker hela tiden utan välja det man tycker är kul.

Att få jobba mycket med människor han tycker om, är en sådan sak, framgår det i samma intervju. Peter Forsberg nämner inte Nicole Nordins namn i sammanhanget, men av allt att döma verkar de fortsatt jobba tillsammans, separationen till trots.

Nicole Nordin och Peter Forsberg relation efter separationen

Hänt rapporterade i september tidigare i år om att ex-paret fortfarande syns tillsammans på gemensamma företaget Alline Agencys hemsida.

Även i skrivande stund möts man på startsidan av en bild på Nicole och Peter där de poserar tillsammans, med en bildtext där det står att de är ”entreprenörer och livspartners”.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons