Artikeln innehåller reklamlänkar
Idol 2023 marknadsföring banner

Peter Feuks hårda ord om deltagarna i Robinson: ”Förbannad”

15 maj, 2019 
AvOla Brising
Peter Feuk är less på att sitta vid utposten, sysslolös och utan mat, i Robinson. Hans dåliga humör leder till att han uttrycker starka åsikter om de övriga deltagarna i kvällens avsnitt på TV4.
Annons
Peters utspel mot Jannika i Robinson: ”Min värsta mardröm var att komma ihop med en vegansk feminist”
Peters utspel mot Jannika i Robinson: ”Min värsta mardröm var att komma ihop med en vegansk feminist”

Den senaste tiden har Jannika Navjord, 43, Peter Feuk, 59, och Mathias Kristofferson, 43, haft det tufft på utposten i Robinson på TV4. De har ingen mat och ingenting att göra eller prata om längre. Den av dem som har haft svårast att hantera tristessen är Peter Feuk. Och i kvällens avsnitt säger han till Jannika när de sitter och pratar på stranden:

– Jag orkar ingenting längre.

Jannika svarar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Recept.se Nyhetsbrev

– Det orkar du visst det. Du orkar ju sitta här och vara sur.

– Ja. Det är ta mig fan det enda, konstaterar Peter.

Robinson-Peter Feuks hårda ord om deltagarna

Peter Feuk börjar därefter att komma med extremt hårda ord om de övriga deltagarna som är kvar på Robinson-ön:

– Dom jävla grisarna sitter och äter varenda kväll. Det tror fan att de unga och snygga ska få mat bara för att de ska synas i tv de jävlarna.

Annons

Jannika Navjord förklarar framför kameran:

– Peter. Han är så less på det här så jag tror att han kräks snart. Han svär, han kastar grejer, han blir sur, han suckar och han stönar.

– Ingen mat, ingen dricka. Jävla trams. Jag blir ju förbannad när jag inte får mat, muttrar Peter.

Peter Feuks kärleksförklaring till Jannika Navjord

Senare i kvällens avsnitt får de tre deltagarna chansen att skriva ett varsitt brev hem till någon de saknar. Detta får Jannika att bryta ihop och börja gråta.

– Usch. Jag tycker det här är så jävla jobbigt. Jag vid bara stänga bort det där. Jag vill absolut inte tänka på dom hemma, för det går liksom inte, säger hon och förklarar att hon saknar sina nära och kära enormt mycket.

I nästa avsnitt av Robinson som sänds imorgon kväll på TV4, men redan nu finns att se på Cmore, uttrycker Peter Feuk sina känslor för Jannika Navjord.

– Hon har varit helt otrolig. Hon är en bra kvinna, Jannika. Jag gillar henne, för hon viker inte ner sig en tum för det hon står för. Jag ska säga till hennes gubbe om jag träffar han, att henne ska han vara rädd om.

FOTO: TV4

Annons