LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Perrelli i bråk med fan: ”Är det min skyldighet att ställa upp på bild?”

16 nov, 2016 
AvJohanna Bladh
Charlotte Perrelli ville inte ta en selfie med ett fan som kom fram på stan. Nu svarar hon på kritiken. ”Är det min skyldighet?” frågar hon sig i sin blogg.
Annons

Hade du blivit sur om din idol vägrade ta en selfie med dig? Det blev i alla fall Lena och 20-åriga hennes dotter, som av en slump träffade Charlotte Perrelli, 42, på flygplatsen i söndags.

Sångerskan hade oturligt nog kräkts, var trött och mådde inte alls bra, så när kvinnan och hennes dotter frågade om en bild sa schlagerstjärnan nej. Efter händelsen gick Lena in på Charlottes blogg och kommenterade:

“Min dotter har följt din blogg och du är en förebild för henne, och när hon fick syn på dig igår så tyckte hon det skulle vara roligt med en bild tillsammans med dig. Förstår efter att ha läst din blogg att du var trött, men det hade på sin höjd tagit några sek och ett leende från din sida att göra henne glad. Hoppas konserten iallafall blev bra för din del, och att du ställde upp om det nu var några som ville ta bilder. De hade ju betalat.”

Den populära sångerskan brukar alltid ställa upp på bild, enligt henne själv.
Den populära sångerskan brukar alltid ställa upp på bild, enligt henne själv.

Kritiken har nu fått Charlotte själv att gå ut och försvara sig och på sin blogg har stjärnan själv skrivit ett inlägg om händelsen:

Annons

– Jag ställer alltid upp på bilder… I ur och skur och det vet alla omkring mig. Trist att när man för en gångs skull hanterar situationen på detta sättet (för att inte kräkas personen i fråga i nacken) så får man det kastat i ansiktet.

Charlotte menar också att hon absolut inte var otrevlig mot kvinnan eller mot hennes dotter och avslutar med att rådfråga sina läsare om situationen:

– Är det min skyldighet att alltid ställa upp på bilder? Får man som offentlig inte visa sig ute om man inte vill bli fotograferad?

I kommentarsfältet är många läsare eniga om att Charlotte har rätt att säga nej:

”Låt dig bara fotograferas med andra när du själv känner för det, inte när andra vill. Du är inte allmän egendom”. “Så klart du kan säga nej! Du bestämmer över dig & ditt liv. Ingen annan. Varför ska du vara en diva för det?! Fattar inte.”

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons