LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens tårar över Benjamin – efter Så mycket bättre

10 jun, 2020 
Pernilla Wahlgrens tårar över Benjamin – efter avslöjandet om Så mycket bättre
Äntligen är inspelningen igång av TV4:s Så mycket bättre 2020.
På plats på Gotland är alla artister, däribland Benjamin Ingrosso.
Nu berättar mamma Pernilla Wahlgren om tårarna – efter avslöjandet om kravet i säsongen.
Annons

Videon kunde inte hittas

Inspelningsdagarna för TV4:s succéprogram Så mycket bättre 2020 har äntligen dragit igång. En av årets artister som medverkar är stjärnskottet Benjamin Ingrosso, 22, som verkar minst sagt taggad!

På Instagram har Benjamin delat med sig om hur stämningen är första dagen på Gotland.

”Nu har vi kommit fram till Gotland! Det blir blir kul”, skriver Benjamin på sin Instastory följt av en smiley.

Benjamin Ingrosso på Gotland och spelar in Så mycket bättre 2020
FOTO: Instagram

Pernilla Wahlgrens tårar

Mamma Pernilla Wahlgren, 52, har på sin blogg berättat att hon verkar mer taggad än vad Benjamin själv är för hans medverkan.

”Anledningen till detta är för att jag visste så fort Benjamin fick förfrågan att vara med – att han skulle bli MAGISK i det här programmet!”, skriver Pernilla på bloggen och fortsätter:

Annons

”Och NU när jag har fått höra alla hans tolkningar så är jag mer än säker på att ni kommer att tycka samma sak när ni ser programmet”.

Pernilla menar på att Benjamins styrka som artist och låtskrivare än att han är genialisk gällande att tolka, förändra och förbättra – men också att han aldrig blir nöjd utan gör om och om och om tills allt är exakt så som han vill ha det.

”Jag har gråtit sååå mycket när han har spelat upp sina versioner för mig”, tillägger Pernilla.

Mamma Pernilla avslöjar även att två personer från realityshowen Wahlgrens värld-teamet är på plats på Gotland för att dokumentera – spännande!

TV4:s hårda krav på artisterna i Så mycket bättre 2020

Resten av årets gäng i Så mycket bättre är Lisa Nilsson, Markus Krunegård, Ana Diaz, Helen Sjöholm, Tommy Körberg, Loreen, Newkid, Lili & Susie, Silvana Imam, Jakob Hellman och Plura Jonsson.

Den sistnämnda, Plura Jonsson, 68, medverkar för andra gången i musikprogrammet. Sist, för tio år sedan, gjorde han succé och nu är det alltså dags för comeback.

Plura Jonsson på Gotland
FOTO: Karl Melander/TT

Men saker och ting är inte som det alltid varit enligt artisten.

– Jag fick ett mejl som var ett av de längsta mejlen jag någonsin fått. Det var förhållningsregler om vad vi får och inte får göra, säger Plura till Aftonbladet och fortsätter:

– Det kommer en kille och tar tempen ett par gånger om dagen. Vi får inte hålla handen heller. Sen finns det sjukvårdare här och personal som är kunniga.

Förra året firade programmet 10-årsjubileum. Men med det här starka starfältet så har även 2020 års omgång chansen att bli en riktig höjdare.

FOTO: Pontus Orre/TT, Karl Melander/TT

Annons