Artikeln innehåller reklamlänkar

Pernilla Wahlgrens svar efter Bianca Ingrossos lögn: ”Kryddar”

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso

I ett avsnitt av Wahlgrens värld hävdar Bianca Ingrosso att Pernilla Wahlgren inte har haft sex på tio år.
Nu besvarar artisten uttalandet.
– En uppmaning: tro inte på allt Bianca säger, berättar hon i podcasten Wahlgren & Wistam.

I Wahlgrens värld på Kanal 5 får vi varje vecka följa Pernilla Wahlgren, 51, och hennes dotter Bianca Ingrosso, 24, i deras vardag. Realityserien är redan inne på sin sjätte säsong och att Pernilla och Bianca är väldigt tighta är något som inte undgått tittarna.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

I samband med den internationella dotter-dagen, som inföll för ett par veckor sedan, passade Pernilla Wahlgren på att skicka en kärlekshälsning till sin dotter genom ett inlägg på Instagram.

Livet med dig är en bergochdalbana och vi kan göra varandra vansinniga, men jag tror också att du vet att vad som än händer står jag alltid bakom dig! Finns inget jag inte skulle göra för dig”, skriver Pernilla i inlägget.

Pernilla och Bianca har en väldigt speciell jargong, vilket man bland annat kan se i Wahlgrens värld. De pratar öppet om relationer och sex, något fansen stundtals har väldigt delade åsikter om.

Theodor Wahlgrens sexfråga till mamma Pernilla

I det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam, som artisten driver tillsammans med vännen Sofia Wistam, 53, berättar Pernilla om en konversation hon nyligen hade med sin yngsta son Theodor Wahlgren, 12.

– Vi var hemma hos Bianca, och då säger han ”mamma, får jag fråga dig en sak? Jag känner mig lite dum och du får inte skratta åt mig nu men det är en sak jag undrar över. Har du haft sex med någon annan efter min pappa?”.

Pernilla Wahlgren blev lite ställd av sonens fråga och hon svarade med att konstatera att det var tio år sedan hon separerade från Theos pappa. Theodor replikerade då att han hört sin storasyster Bianca säga att Pernilla inte har haft sex på tio år.

– Jag bara nej, den där jäkla… jag sa det ”snälla Theo, du och resten av svenska folket som kollar på Wahlgrens värld, en uppmaning: tro inte på allt Bianca säger, hon kryddar lite grann kan man nog lätt säga”. Jag har inte varit nucka i tio år, ni behöver inte vara oroliga.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT, Olle Sporrong/EXP/TT

SENASTE NYTT!