Pernillas stöd till Bianca – efter kärleksbeslutet med Philippe

04 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Bianca Ingrosso, Pernilla Wahlgren och Philippe Cohen
Bianca Ingrosso berättar i kvällens Wahlgrens värld på Kanal 5 om sin oro inför sitt och pojkvännen Philippe Cohens samboskap. Pernilla Wahlgren stöttar sin dotter inför den stora händelsen.
Annons

I våras flyttade Bianca Ingrosso, 23, ihop med sin pojkvän Philippe Cohen, 24. Paret har varit tillsammans i över fyra år, med ett kortare uppbrott förra året. I kvällens avsnitt av Wahlgrens värld, som är inspelat innan de blev sambor, får tittarna nu höra om Bianca Ingrossos oro inför flytten.

Det är när hon och mamma Pernilla Wahlgren, 50, är på spa-besök som Pernilla tar upp ämnet. När hon inser att Philippe väldigt snart kommer att flytta hem till Sverige från London, där han studerat, blir hon chockad.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ska ni bo ihop för första gången någonsin då? I din lägenhet? frågar hon Bianca i programmet.

Bianca berättar att paret har pratat om att flytta ihop sedan de blev tillsammans för över fyra år sedan. Under hela relationen har de haft distansförhållande, därför finns det nu vissa orosmoment.

– Det känns ju skitbra, det känns som att nu börjar vårt liv på riktigt, men jag är faktiskt livrädd. Man vet ju aldrig, vårt förhållande kanske har fungerat just för att det har varit på distans, säger hon.

Annons

Pernilla är positivt inställd och blir superglad över nyheten.

– Men gud vad mysigt, säger hon.

Bianca däremot börjar istället se problem med att pojkvännen ska flytta in i hennes lägenhet.

– Jag är ändå lite rädd. Jag är så van att bo själv med alla grejer, säger hon.

Efter lite pepp från mamma vänder hon till slut helt om och kan istället se det positiva med att bo ihop med sin stora kärlek.

– Det känns helt fantastiskt att han äntligen ska flytta till Stockholm. Vi har pratat om det här i fyra år. Nej det ska bli jättemysigt, säger hon till sist.

Visst är det tur att mammor finns?

Wahlgrens värld sänds torsdagar klockan 21.00 på Kanal 5 och Dplay.

Se Biancas oro inför flytten här:

FOTO: IBL

Annons