LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens sorg efter att Bianca Ingrosso lämnat – egna orden

12 jan, 2024 
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso har gått igenom mycket ihop.
I sin podd berättar tv-profilen nu om sorgen när dottern flyttade hemifrån.
– Vi grät båda två, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren, 56, har en väldigt nära relation till alla sina barn. Trots att de äldre barnen, Oliver Ingrosso, 34, Bianca Ingrosso, 29, och Benjamin Ingrosso, 26, har flyttat hemifrån träffas de flera gånger i veckan. Samtliga i familjen är intresserade av mat så det är ofta flådiga middagar eller frukostar som dukas upp när de umgås.

I december 2022 var Pernillas nya, enorma lyxhus på Lidingö äntligen färdigbyggt och sedan dess hänger de gärna hemma hos henne. Och helt tomt blir det inte när barnen åker därifrån, Pernillas yngsta son Theo Wahlgren, 16, bor hos sin mamma varannan vecka.

Pernilla Wahlgren om Biancas flytt – stora sorgen: ”Vi grät båda två”

I det senaste avsnittet av podcasten Wahlgren & Wistam pratar Pernilla och hennes poddkollega Sofia Wistam, 57, om just när barnen flyttar hemifrån. Sofias son Texas, 19, har precis lämnat boet för att plugga i USA.

Annons

Pernilla berättar då om hur det var för henne när hon gick igenom denna process. Först ut var såklart Oliver.

– Oliver flyttade hemifrån ganska tidigt. Men det var inget uttalat utan han började bara plötsligt bo hos kompisar och så var vi osams ett tag, det var såna saker inblandat. Sen kom han tillbaka och plötsligt flyttade han hemifrån och då var han 18. Då hade jag tre barn till hemma.

När Bianca Ingrosso lämnade hemmet blev det mycket tuffare för Pernilla.

– Bianca tror jag var den som var sorgligast för då var det verkligen så ”nu köper jag en lägenhet”. Då vet jag att vi satt i soffan och så sa jag ”men gud, har du köpt lägenhet, ska du flytta?”, så började jag gråta och vi grät båda två.

Bianca Ingrosso försvinner – lämnar Stockholm för att få hjälp: ”Livrädd”

Idag bor Bianca Ingrosso i lägenheten hon köpte 2020 och totalrenoverade. Redan året därpå köpte hon en enorm våning på Östermalm, i Stockholm, på 300 kvadratmeter. Denna har hon dock inte flyttat in i än men det verkar som att det kan komma att ske snart.

Annons

Just nu har Bianca däremot annat att fokusera på. I början av januari la hon upp en story på Instagram där hon förklarar att hennes psykiska hälsa är i botten.

”Jag har inte mått så här dåligt på väldigt länge som jag gjort senaste veckorna. Varit vilsen, känt mig extremt nedstämd, tom, ifrågasatt hela mig, hela mitt liv och haft vidrigt självförtroende”.

Av denna anledning inledde Bianca Ingrosso 2024 med att checka in på en kursgård där det finns utrymme för både avkoppling och terapi.

”Jag FÖRTJÄNAR att må bra och det ska jag påminna mig om varje dag detta året”, skriver hon.

FOTO: CAROLINA BYRMO/AFTONBLADET / Aftonbladet / TT, discovery+

Annons