Pernilla Wahlgrens sorg efter 13-årige sonen Theos hårda ord

Pernilla Wahlgren och Theo

Pernilla Wahlgren har märkt en plötslig förändring i 13-årige sonen Theos beteende.
Nu öppnar hon upp om den förändrade relationen och tankarna kring sonens beslut.
– Det har varit väldigt svårt, säger Pernilla i podcasten.
Slå på ljud

Pernilla Wahlgrens, 52, barn har synts flitigt i offentligheten sedan barnsben. Oliver Ingrosso, 30, Bianca Ingrosso, 25, och Benjamin Ingrosso, 22, har artisten tillsammans med ex-maken Emilio Ingrosso. Efter att Pernilla och Emilio bröt upp så fann Pernilla kärleken i Joachim Lennholm, 47, som hon var tillsammans med i sex år. Tillsammans fick de sonen Theo Wahlgren, 13, som även han florerat i rampljuset under flera års tid.

Theo som är den enda av barnen som fortsatt bor hemma dyker titt som tätt upp i realityprogrammet Wahlgrens värld.

Erkännandet om förändrade relationen

Sedan flera år tillbaka har Pernilla en populär podcast tillsammans med kollegan och vännen Sofia Wistam, 54. I det senaste avsnittet kommer de in på att Sofias barn inte vill titta på hennes tv-program och egentligen inte vill umgås speciellt mycket med henne över huvudtaget. Detta visar sig vara ett ämne som även Pernilla har en hel del att säga till om.

– Det där känner jag igen. Inte med mina stora för vi umgås typ hela tiden men jag var ute och åkte båt på Lidingö. Så visste jag att Theo var och badade i närheten vid några klippor. Så då tänkte jag att men gud va kul, då kommer jag och överraskar honom. Jag tänkte ”gud vad glad han måste bli när mamma kommer dit med båten”. Benjamin var med och Linus, jag tänkte att det här tycker han bara är kul, säger Pernilla i podcasten.

Dessvärre visade sig Pernillas drag inte bli uppskattat av sonen. Istället möttes hon av en oväntad reaktion.

– Han bara stod och skrek “åk härifrån, åk härifrån”. Då blev jag lite så att jag vinkar ännu mer, jag tycker att det är ännu roligare. Så simmade han ut till båten och då tänkte jag att gud va gulligt, nu kommer han och vill umgås. Då bara “vad gör du här, åk”. Sen förklarade han efteråt att det var fruktansvärt pinsamt att jag kom med båt och överraskade för så gör inte andra mammor. Jag sa att jag tänkte det kunde vara lite kul, “ja men då ringer man väl innan och kollar att det är okej?”. Då är det ju ingen överraskning, säger hon.

”Varit väldigt svårt”

Pernilla menar däremot att hon är glad att sonen har kul med sina kompisar men att det helt enkelt gäller att hon håller sig undan när dessa är med.

– Vi har det jättemysigt tillsammans men just det där med kompisar där ska jag hålla mig i bakgrunden märker jag. Det har varit väldigt svårt, jag tror inte att han har varit ute någon gång och åkt båt i sommar.

LÄS OCKSÅ: Benjamin och Biancas starka ord om Theo Wahlgren

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren om sonen Oliver Ingrossos kärleksliv

FOTO: Ali Lorestani/TT/Dplay

SENASTE NYTT!