LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens skönhetsbehandling – obehagliga bilden visar

03 nov, 2023 
PERNILLA WAHLGREN
Pernilla Wahlgren är mån om sitt utseende men har samtidigt varit noga med att botox och andra ingrepp inte är något för henne.
Nu visar hon upp skönhetsbehandlingen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om Christian Bauers present – därför åkte hon hemBrand logo
Pernilla Wahlgren om Christian Bauers present – därför åkte hon hem

Pernilla Wahlgren, 55, är en av Sveriges mest folkkäraste personer och varje torsdag får fansen se henne i den egna realityserien Wahlgrens värld.

Men det är bara en liten del av vad Pernilla egentligen gör. Förutom Wahlgrens värld har hon podden Wahlgren & Wistam, hon åker på turné med sina succé-shower, hon har hudvårdsmärket L'Acuila och hon är programledare för Allsång på Skansen.

Hon är också aktiv som influencer och även hennes boende Villa Wahlgren har ett eget konto på Instagram där hon marknadsför olika möbler. Hon dyker även upp titt som tätt i olika modelljobb och reklamfilmer.

Annons

Pernilla Wahlgren visar upp skönhetsbehandlingen

Med andra ord anser Pernilla att det viktigt att hon ser representabel ut och hon är väldigt mån om sitt utseende. Dock är botox och fillers ingenting för henne.

– Nej, jag testade en gång faktiskt. Det var en mardröm, för jag använder mina ansiktsmuskler så mycket. Det var botox jag testade då och jag såg helt galen ut. Så nej, det är inte min grej. Då satsar jag hellre på en riktigt bra ögonkräm, har hon tidigare sagt till Femina.

Under veckan valde Pernilla däremot att göra en skönhetsbehandling. Det visar sig vara en tandblekning!

Men den här tandblekningen såg lite speciell ut – vilket Pernilla valde att visa upp på sin Instagram.

”Även jag fick en dos”, skriver hon till bilden.

Och det ser onekligen lite obehagligt ut att sitta i det där ljuset.

FOTO: Discovery+

Annons