TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgrens plötsliga ödesbesked om Wahlgrens värld

03 jul, 2020 
Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso
Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren har i fyra års tid haft kameror runt sig på grund av inspelningarna av Wahlgrens värld.
Nu avslöjar Pernilla att det plötsligt blir ändring på det.
Annons
Bianca berättar om succén med PernillaBrand logo
Bianca berättar om succén med Pernilla

Med föräldrar som Christina Schollin och Hans Wahlgren var Pernilla Wahlgren känd från dagen hon föddes. Även Pernillas bröder Niclas Wahlgren och Linus Wahlgren har valt att leva i offentligheten och familjen syns ofta i tv-rutan.

Inte nog med kända föräldrar och syskon så är även Pernillas barn stora profiler. Dottern Bianca Ingrosso har över en miljon följare på Instagram och satsar fullt ut med influencer-yrket och sina egna företag. Sonen Benjamin Ingrosso plockade år 2018 hem vinsten i musiktävlingen Melodifestivalen med låten Dance you off och är i sommar aktuell i Så mycket bättre.

Sju säsongen av Wahlgrens värld

Familjen Wahlgren/Ingrosso har ständigt nya projekt i offentligheten men allra mest kända är de kanske för sin egna realityserie Wahlgrens värld. Mycket har förändrats sedan det första avsnittet av programmet sändes hösten 2016 men något som är detsamma är tittarnas intresse för familjen. Nyligen avslutade programmet sin sjunde säsong och fansen längtar redan efter mer.

Annons

I realityserien, där tittarna får följa med på allt från konserter till familjedagar, visar Pernilla och hennes familj upp en ärlig sida av sitt liv. Pernilla och Bianca är huvudpersonerna i Wahlgrens värld och de har båda varit öppna med att det inte är mycket som klipps bort. Idag är filmteamet en så pass stor del av familjen att det tjafsas och bråkas precis som om de hade varit ensamma.

Pernillas ord till tittarna

Eter att det sista avsnittet av den sjunde säsongen hade sänts delade Pernilla med sig av några ord till Instagram-följarna där hon även avslöjade ett glädjebesked för programmets framtid.

”Efter 18 fullspäckade avsnitt, sa vi Hej då till säsong 7 i torsdags med buller & bång. Men ni trodde väl inte att det var öööver, heller?!! Jag säger bara, GÖR ER REDO FÖR SÄSONG 8!!! I höst är vi tillbaka – starkare än någonsin!, skrev Pernilla inlägget.

Hon passade även på att tacka de trogna tittarna i inlägget.

Annons

”Det är tack vare er otroligt trogna & gulliga tittare som vi gör serien!”

Slutfilmat med kamerateamet

Pernillas liv går inte bara att följa i Wahlgrens värld. Hon driver även en stor blogg, där hon dagligen uppdaterar om sitt liv. I ett nytt inlägg förklarar Pernilla att det har blivit dags för en stor förändring i hennes liv. Vanligtvis har hon kamerateamet med sig i det mesta hon gör – men nu är det slut med det.

”Det behövliga Trädgårds-fixet på Lagnö fortsatte en dag till, och blev också vår sista inspelningsdag av Wahlgrens Värld för sommaren!”, skriver Pernilla Wahlgren i ett blogginlägg.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons