TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Pernilla Wahlgrens avslöjande om Linus kärleksliv

20 sep, 2018 
AvStina Dahlgren
Pernilal Wahlgren om vilka Linus Wahlgren dejtar
Pernilla Wahlgren avslöjar att lillebrodern Linus Wahlgren gillar att dejta de som är lite yngre. ”Han gillar att ragga på unga tjejer”, säger hon i tisdagens avsnitt av Herngrens husbil.
Annons

Skådespelaren Linus Wahlgren, 42, startade sin karriär redan som liten när han slog igenom i teaterversionen av Astrid Lindgrens klassiska Bröderna Lejonhjärta. Vid nio års ålder hade han en hit med låten Jag är en astronaut och sedan dess har det rullat på.

Under tisdagen gästade han och hans välkända storasyster Pernilla Wahlgren, 50, programmet Herngrens husbil, där syskonen Felix och Moa Herngren träffar andra kända syskonpar. Där sjunger Pernilla en låt hon skrev till sin lillebror när han var alldeles nyfödd. Hon avslöjar då också att hon till hans 40-årsdag skrev om texten lite.

– Då drev jag lite med att Linus gillar att dejta lite yngre tjejer, kan man ju säga. Jag skrev något om att han gillar att ragga på unga tjejer, säger hon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Linus ser generad ut när Pernilla sjunger den nya versionen av låten.

– Men lugn nu, säger han och skrattar.

Felix och Moa ser roade ut av både låten och syskongnabbet. Och Pernilla är faktiskt inte den enda som har pratat öppet om Linus kärleksliv. Hennes dotter Bianca påpekade nyligen att hennes morbror är singel på sin blogg.

Annons

”Mitt emot oss hade vi morbror Linus (ja han är fortfarande singel och heter @linuswahlgren på instagram)” skriver hon under en bild på Linus.

På en annan bild syns han sitta ensam bredvid ett pussande par, och Bianca passar såklart på att komma med en pik.

”Tredje hjulet….. Vi måste fixa en tjej till Linus asap!” skriver hon.

Linus var tidigare gift med Jessica Wahlgren. Deras skilsmässa påbörjades 2012, men slutfördes först i början av 2016. Paret har två barn tillsammans, dottern Linn, 13, och sonen Colin, 8. Jessica umgås fortfarande flitigt med Pernilla som hon är mycket god vän med.

Herngrens husbil sänds på tisdagar klockan 21.00 i Sjuan och på TV4 play.

Nöjesnyheterna ALLA snackar om just nu – se dem här:

FOTO: Ibl, TV4

Annons