TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla Wahlgrens pik till Isabella Löwengrip: ”Obegripligt”

24 sep, 2019 
AvStina Dahlgren
Pernilla wahlgren och isabella löwengrip
Pernilla Wahlgren berättar i sin podcast om hur hon fick prova på Arlandas VIP-ingång till flyget.
Sångerskan passar då på att skicka en liten pik till Isabella Löwengrip som även hon brukar ta samma väg.
– Lite obegripligt varför hon envisas med att bara åka där, säger hon.
Annons
Pernilla Wahlgrens första ord om Benjamin och Linneas uppbrottBrand logo
Pernilla Wahlgrens första ord om Benjamin och Linneas uppbrott

Få har missat förra veckans stora snackis, nämligen festfixaren Micael Bindefelds 60-årskalas i Tel Aviv. I ett eget flygplan flög han ner 140 gäster, bland dem fanns Pernilla Wahlgren, 51, Charlotte Perreli, 44, Carola Häggkvist, 53, Sofia Wistam, 53, Sarah Dawn Finer, 38, och flera av Sveriges politiker, elitidrottare och andra kändisar.

Den som inte var medbjuden på den fem dagar långa festen i Israel kunde trots allt följa allting hemifrån. Gästerna dokumenterade nämligen flitigt allt som hände på sociala medier. Det bjöds på lyxiga middagar, galor, strandyoga och festligheter.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Festen blev uppmärksammad men även kritiserad från många håll. Dels upprörde det folk att Micael Bindefeldt flög ner folk och därmed bidrog till utsläpp mitt under klimatkrisen. Dels påtalade många att det inte var lämpligt att politiker deltog i firandet.

I podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam om sin resa och hela upplevelsen.

Annons

– Jag känner verkligen som att jag har varit i någon sorts sagobubbla, säger Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgrens ord om Isabella Löwengrip

Artisten berättar om hur gästerna blev upplockade med buss och sedan kördes till Arlanda. Pernilla Wahlgren är inte kritisk till flygandet utan är istället imponerad av hela upplevelsen.

– Bara det att vi flög med ett helt SAS-plan med bara vänner på hela planet, och vi åkte ju den hör VIP-ingången och bara det tyckte jag var så här ”åh gud”.

Sofia Wistam förklarar för lyssnarna vad VIP-ingången är och säger att det är där som alla politiker och stjärnor åker. Pernilla Wahlgren hakar på och försöker även hon att förklara. Hon passar även på att skicka med en pik till bloggerskan Isabella Löwengrip, 28.

– Kungafamiljen, politiker, världskändisar och Isabella Löwengrip. Lite obegripligt varför hon envisas med att bara åka där. Jag skulle gärna vilja fråga henne varför. Men ok, säger Pernilla Wahlgren.

Annons

Isabella Löwengrip försvarar sig

Isabella Löwengrip har flera gånger skrivit på sin blogg om hur hon innan sina resor gärna besöker Arlandas VIP. Hennes följare har då kritiserat henne och svaret hon då gav var att hon var tvungen att flyga privatplan för att hinna med allting.

Jag förstår att folk säkert blir upprörda, det är inte många 28 åriga kvinnor i världen med småbarn som bokar egna plan för att hinna hämta på dagis men å andra sidan, när har jag någonsin gjort som majoriteten? Tvärtom är jag stolt över att jag själv har byggt upp en ekonomi som gör det möjligt”, skrev bloggerskan då.

FOTO: TT/Anna-Karin Nilsson, TT/Karin Törnblom

Annons