Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Pernilla Wahlgrens pik till Christina Schollin efter missen

12 jul, 2019 
Christina Schollin och Peter Wahlgren
När Christina Schollin skulle gratulera sin son Peter Wahlgren på födelsedagen blev det lite fel. Hon råkade nämligen göra det på fel dag. ”Hahaha, bra koll morsan!˝, kommenterar Pernilla Wahlgren.
Annons

Videon kunde inte hittas

Familjen Wahlgren har tillbringat stora delar av sitt liv i rampljuset. Pernilla Wahlgren, Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso och även Christina Schollin delar frikostigt med sig av sina liv i realityserien Wahlgrens värld. Pernilla Wahlgrens bröder Niclas Wahlgren och Linus Wahlgren har även de synts flitigt i tv-rutan i olika sammanhang och haft karriärer som både skådespelare och radiopratare.

Sen finns det en till i Wahlgrens-klanen: Peter Wahlgren, 56. Han har valt att leva sitt liv bortom kändisskap och bor idag i Stora Skedvi i Dalarna tillsammans med hustrun Michaela Wahlgren, 36.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har aldrig haft något behov av att stå på tiljorna, sa Peter Wahlgren i en intervju med Östersunds-posten.

Lika anonym som Peter Wahlgren är för de flesta, lika okänt verkar hans födelsedagsdatum vara. Under onsdagen la mamma Christina Schollin ut ett grattis-inlägg på Instagram till sin son med flera söta familjebilder.

Annons

”Grattis älskade son Peter, som fyller år i dag! Några barndomsbilder bjuder jag på!”, skriver hon i bildtexten.

Allt ser väldigt gulligt ut, men läser man i kommentarsfältet avslöjas Christina Schollins miss av dottern Pernilla Wahlgren – hon har tagit fel på dagen.

”Hahaha, bra koll morsan!”, skriver Pernilla.

Christina Schollin tar missen med en klackspark

På dottern Pernilla Wahlgrens kommentar svarar mamma Christina Schollin lättsamt.

”Jaja jag var så säker på att det var den 11:e i dag. Men det är ju bara att gratta i morgon igen! No big deal!”, skriver hon.

Även pappa Hans Wahlgren ger sig in i kommentarsfältet och påpekar felet.

”Som hans far vill jag bestämt påstå att han fyller imorgon, alltså den 11 juli”, skriver han, varpå Christina Schollin försvarar sig med att hon blivit veckovild under semestern.

”Javisst! Jag är alldeles veckovild här på Gotland med fullmatade dagar. Trodde det var den 11:e i dag!”.

Peter Wahlgren själv kommenterar inte missen, utan svarar bara och tackar för gratulationen.

”TACK för alla grattishälsningar”, skriver han.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons