LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernillas chockerande avslöjande om ekonomin – låter inte bra

01 jun, 2024 
Linn Seipel
pernilla wahlgren
Pernilla Wahlgren tänker man har sitt på det torra när det gäller pengar – men detta uttalande får oss att undra...?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrushBrand logo
Pernilla Wahlgren avslöjar sin kändiscrush

Pernilla Wahlgren, 56, är frontfiguren i realityserien Wahlgrens värld, som nu sänder sin 15:e säsong på streamingtjänsten Max. Men hela klanen Wahlgren-Ingrosso-Schollin-Bauer syns givetvis till, då de lever sin vardag tillsammans.

Samtliga i familjen är mer eller mindre framgångsrika inom det de gör, och det är nog ingen av dem som man tänker har några ekonomiska besvär. Varför också ett avslöjande i det senaste avsnittet av programmet kommer lite som en chock!

Benjamin Ingrosso skäms över mamma Pernilla: ”Under all kritik”

Det hela uppdagas då Pernilla och sonen Benjamin Ingrosso, 26, äter frukost tillsammans hemma i hennes lyxvilla på Lidingö.

– Jag har ju då spelat in en reklamfilm för en luftrenare, och vi gjorde ju den lite skojigt och roligt som en 80-talsmusikvideo. Men mina barn är ju ganska kräsna skulle jag säga med vad jag tackar ja och tackar nej till, berättar Pernilla i en synk i programmet.

benjamin och pernilla äter frukost
”Mamma, det är under all kritik”, säger Benjamin till Pernilla i Wahlgrens värld.Foto: Skärmdump Max

Hon hade spelat upp slutprodukten för familjen dagen innan, och reaktionerna från medlemmarna var minst sagt hård, och så även nu.

Annons

– Men mamma, det är under all kritik. Du går från att leda Allsång på Skansen, och så tänker man ”vad ska hon göra nu? Vad blir nästa steg i karriären?”. Då slänger du iväg med det här..., säger Benjamin i programmet och fortsätter:

– Alltså när till och med när Colin, vår kusin, som är elva år säger ”pappa, hon måste ha fått väldigt bra betalt för det här”.

Pernilla Wahlgren om ekonomiska situationen: ”Måste tacka ja till sådant här”

Pernilla skrattar över sonens reaktion, och väljer att spela upp reklamfilmen igen, till Benjamins stora missnöje.

– Mamma... Jag som gick från att vara så stolt. Du vet att det är sådant här som gör... När vi var yngre att folk pratade om den här familjen som att ”de tackar ja till allt”.

Pernilla förklarar lite mer seriöst att det inte är gratis att bo i Villa Wahlgren, och att det fanns ett ekonomiskt skäl till att hon valt att samarbeta med företaget.

– Det är ju nu jag måste tacka ja till sådant här, för att ha råd med att betala av lånen, säger Pernilla avslutningsvis och pekar uppåt menande mot huset de sitter i.

FOTO: Skärmdumpar Max

Annons