LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens oväntade nya ord – om sonen Theos pappa

21 feb, 2018 
AvLotta Gray
Nu hyllar hon ex-sambon som hjälper henne med livspusslet och tackar sin lyckliga stjärna för Jocke.
Annons

Pernilla Wahlgren, 50, har minst sagt 100 järn i elden. Just nu kör hon den bejublade showen “Kort, glad och tacksam” på Rival i Stockholm och det har varit repetitioner inför den samt podden “Wahlgren & Wistam” som också är omåttligt populär.

Men framgången har en baksida. Att hinna med yngste sonen Theo, 10, som hon har delad vårdnad om.

I ett inlägg på sin blogg skriver artisten att hon aldrig hade fått ihop livspusslet utan sonens pappa, Joachim Lennholm, 44, och hyllar honom samtidigt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Har längtat efter att kunna vara hemma när Theo slutar skolan och att kunna köra honom till fotbollsträningarna. När man repeterar jobbar man ju från nio på morgonen till sex på kvällen, eller ännu senare i slutet”, skriver hon och fortsätter:

“Och jag är ju van att jobba kvällar eller bara helger , så jag beundrar er som får ihop livspusslet med barn och aktiviteter när ni alltid jobbar dagtid. Utan Theos pappa och mina stora barn hade det inte gått kan jag säga!”

Det berättar hon på bloggen och numera har de en bra relation. Paret separerade redan när Theo var ett år efter att Joachim varit otrogen, något som tagit lång tid för sångerskan att lägga bakom sig.

Foto: IBL

Annons