Pernilla Wahlgrens oväntade kärleksbesked

NU GRATIS

Pernilla Wahlgren har flera stormiga relationer bakom sig.
Men sedan flera år tillbaka har hon levt som singel.
I en exklusiv intervju med Hänt berättar hon nu om nya kärleken!
✔︎ Relationen med barnens pappor
✔︎ Oväntade dejten
✔︎ Livet efter skilsmässorna

Pernilla Wahlgren, 52, har länge varit en av Sveriges mest eftertraktade singlar. Men efter en oväntad dejt ställer nu Hänt frågan hur öppen Pernilla egentligen är för att hitta en ny kärlek – och får ett överraskande svar.

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren tillsammans med barnen Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Theo Wahlgren.

Pernilla Wahlgren har en hel del stormiga förhållanden bakom sig. Bland annat blev det stora rubriker när det uppdagades att hon dejtade hennes dåvarande dansare Emilio Ingrosso. Paret fick barnen Oliver Ingrosso, 30, Bianca Ingrosso, 25, och Benjamin Ingrosso, 23, tillsammans men efter tio år tog förhållandet slut. Sedan dess har deras relation gett upphov till flera löpsedlar men efter 20 år verkar nu känslorna lagt sig och Pernilla och Emilio har utvecklat en fin relation.

– Vårt förhållande har varit turbulent och har stötts och blötts, men vi fick tre fantastiska barn och det kan inget ändra på. Jag är stolt över att mina barn är halvitalienare, att de har temperament och passion. De fick med sig både bra och dåliga sidor, har Pernilla tidigare sagt till Damernas värld.

Relationen med Joachim – efter uppbrottet

Pernilla har även sonen Theo Wahlgren, 13, som hon fick tillsammans med expojkvännen och polisen Joachim Lennholm. Paret träffades på en kändisfest som hölls på nattklubben Stacy i Stockholm. Men inte heller den relationen höll och efter sex år tillsammans meddelade paret att de skulle separera. Detta på grund av att Joachim haft en otrohetsaffär – något som Pernilla själv berättat om i podcasten Wahlgren och Wistam.

– Jag hade aldrig klarat mig utan mina vänner. Det tog mig många år innan jag vågade prata om det. Men jag har kommit ur depressionen och ältandet och skuldtänkandet nu, sa Pernilla då i podcasten.

Idag har Pernilla dock en god relation med båda papporna till hennes barn. Trots gammalt groll har de nu lagt dåtiden bakom sig och blickar framåt.

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren var tillsammans med Emilio Ingrosso under tio års tid.

– Det har inte varit lätt men idag kan jag på riktigt säga att jag har en bra relation med papporna till mina barn. Äntligen! Det har varit turbulent, men nu är vi på en bra plats, inga duster längre, vilket skapar harmoni, sa Pernilla till Svensk dam.

“Otroligt lycklig”

Men sedan uppbrottet från Joachim har det stått still på kärleksfronten. För visso har tittarna kunnat se henne gå på någon enstaka dejt i succéprogrammet Wahlgrens värld men mer än så har det aldrig blivit. I sin podcast berättade dock Pernilla nyligen om att hon skulle gå på en blind dejt. När Hänt pratar med henne i en exklusiv intervju berättar dock en generad Pernilla att det aldrig kommer att bli av.

– Hahah, nej det kommer aldrig att bli av, säger Pernilla i intervjun.

Att inte ha någon fast relation är dock varken något Pernilla saknar eller är ledsen över. Snare tvärtom. Genom livet har Pernilla nämligen hittat en helt ny kärlek – sig själv.

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren tillsammans med Joachim Lennholm och nyfödda sonen Theo.

– Jag är så otroligt lycklig i den underbara relation jag har med mina vänner, med mina barn, med min familj, säger Pernilla och fortsätter: 
 
– Jag har hittat min lycka. Jag är stolt över att kunna ha hittat min lycka i mig själv och inte i någon annan man. 

Oväntade blind dejten

Pernilla Wahlgren stänger dock inte dörrarna för att en gång hitta en man att leva med. Trots att hon idag inte saknar kärleken i livet berättar hon att hon inte heller hoppas på att leva ensam i framtiden.

– Sen händer det så är jag den första att bli jätteglad. Det är inte så att jag vill vara själv och hatar män. Men det är inte det som krävs för att bli lycklig, säger Pernilla till Hänt.

Det ska dock till mycket för att Pernilla ska släppa singellivet. Med schemat fullt av jobb och vänner är hennes ensamhet något som Pernilla värdesätter högt.

– Sen njuter jag väldigt mycket över att vara själv. Så jag har inget sug att gå på dejt eller så.

FOTO: TT

TEXT: Hannah-Fina Rohrmüller och Linnea Lundgren 

 

 

SENASTE NYTT!